LastVet Veteriner Kliniği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 13 Yorum Ekle

LastVet Veteriner Kliniği Denizli

LastVet Veteriner Kliniği, Denizli şehrinde evcil hayvanlarınızın sağlığı ve mutluluğu için hizmet veren bir veteriner kliniğidir. Kliniğimizde genel veterinerlik hizmetleri, aşılar, ameliyatlar, diş tedavileri, beslenme danışmanlığı ve daha birçok hizmet sunulmaktadır.

Tarihçe

LastVet Veteriner Kliniği, 2010 yılında Dr. Mehmet Yılmaz tarafından kurulmuştur. Deneyimli ve uzman veteriner hekimlerden oluşan ekibimiz, yıllardır evcil hayvan sahiplerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktadır.

Fiyat Politikası

LastVet Veteriner Kliniği olarak, evcil hayvan sahiplerinin bütçelerini düşünerek uygun fiyatlarla hizmet sunmaktayız. Hizmetlerimizin kalitesinden ödün vermeden, müşterilerimize en iyi fiyatları sunmaya özen gösteriyoruz.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman veteriner hekimler
  • Geniş hizmet yelpazesi
  • Modern ekipman ve teknoloji
  • İhtiyaç duyulan durumlarda acil veteriner hizmeti
LastVet Veteriner Kliniği, evcil hayvanınızın sağlığı ve mutluluğu için en iyi hizmeti sunmak için burada. Uzman ekibimiz ve modern tesislerimizle evcil dostlarınızın sağlığı bizim önceliğimizdir. Bizi tercih ettiğinizde evcil hayvanınızın en iyi bakımı alacağınızdan emin olabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Denizli LastVet Veteriner Kliniği Yorumlar - 1

user278260

Denizli LastVet Veteriner Kliniği'nde çok memnun kaldım. Veterinerler çok ilgili ve deneyimli. Kliniğin temizliği de oldukça dikkat çekiciydi. Hayvanımızın tedavisi için gittiğimizde bize detaylı bilgi verdiler ve her adımda bizimle iletişim halinde oldular. Kesinlikle tavsiye ederim.Puan : 5

29 Ağustos 2024
Hakan Gok

Hakan Gok

Kusma şikayeti ile götürdüğüm kedime yapılan muayene sonrasında idrar yapamadığını farkeden Erkan bey ,Elif hanım ve şevval hanım kedim bulutu iyileştirdi. Lastvet ekibine çok çok teşekkür ederim. Maddi manevi yardımcı olup desteklerini sağlayarak tüm tedavi boyunca takip ettiler. Çok ilgililerdi. Çok teşekkürler

2024:01:22 18:21:40
Umut Çiriş

Umut Çiriş

Denizlideki en güzel ve en ilgili Veteriner Klinigi diyebilirim en güzel tarafı da kuş tedavisi yapabiliyor olmaları kuşumun solunumla ilgili problemi vardı Denizlide kaç tane veteriner gezdim kuş tedavisi yapan yer yoktu Lasvet veteriner kliniğinde Elif hanım ve Şevval hanımın yaptığı tedavi sayesinde kuşumuz sağlığına kavuştu ve gayet güzel ilgilendiler çalışan teknikerler ve veteriner hekim Erkan bey gayet güler yüzlü ve ilgiliydiler çok teşekkür ederim herkese tavsiye edeceğim artık Lasvetteyiz 😉

2024:01:22 14:28:09
Edanur Özdemir

Edanur Özdemir

Kedimizin fip tedavisini yapan Erkan Bey' e ve Elif Hanım' a ilgileri, samimiyetleri ve güler yüzlü yaklaşımları için çok teşekkür ederiz. Tüm bu yoğun tedavi süresince hep yardımcı oldular. Tüm testler ve gerekli müdahaleleri, detaylı bilgilendirmeleri, destekleri için çok çok teşekkür ederim☺️

2024:01:23 16:47:29
Feride Özdemir

Feride Özdemir

Denizli' de maalesef kuştan anlayan az veteriner olması sebebiyle ön yargılı yaklaşsamda Elif Hanım sabırla ilgilenip her soruma cevap verdi. Herkese de tavsiye ediyorum. Ölür dedikleri kuşum artık çok sağlıklı.

2024:01:23 16:44:31
Bahriye Nur Çamur

Bahriye Nur Çamur

Çok memnun kaldık çok da ilgili ve güler yüzlü elif hanım çok profesyonel yardımcı oldu teşekkür ederiz.

2024:01:22 15:18:17

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:30–19:00
  • Salı 09:30–19:00
  • Çarşamba 09:30–19:00
  • Perşembe 09:30–19:00
  • Cuma 09:30–19:00
  • Cumartesi 09:30–19:00
  • Pazar Kapalı

Denizli 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı