denizli taksi bul

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 15 Yorum Ekle

Denizli Taksi Bul

Denizli Taksi Bul, Denizli şehrinde hizmet veren bir taksi çağırma platformudur. Müşterilerin kolayca taksi bulmalarını sağlayan bu platform, güvenilir ve hızlı bir hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Denizli Taksi Bul, 2018 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana şehirde taksi çağırma hizmetinde öncü bir rol oynamaktadır.

Fiyat Politikası

  • Uygun ve adil fiyatlar
  • Sabit ücretler
  • Ödeme seçenekleri

Önemli Özellikler

  • 7/24 hizmet
  • Profesyonel ve güler yüzlü şoförler
  • Temiz ve konforlu araçlar
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
Denizli Taksi Bul, müşterilerine güvenilir ve konforlu bir taksi hizmeti sunmaktadır. Hızlı bir şekilde taksi çağırmak isteyenler için ideal bir seçenektir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Denizli Merkezefendi denizli taksi bul Yorumlar - 1

user277924

Denizli Taksi Durağı oldukça hızlı ve güvenilir bir hizmet sunuyor. Araçlar temiz ve şoförler de oldukça profesyonel. Her zaman zamanında ve güvenli bir şekilde hedefime ulaşmamı sağlıyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

29 Ağustos 2024
EZGİ ÖZCAN

EZGİ ÖZCAN

Rimel kuaför yeni yerinde, sıcacık bir mekan olmuş hayırlı olsun. Yıllar önce bir arkadaşımın tavsiyesiyle gelmiştim, vazgeçemeyeceksin demişti. Gerçekten de başka bir kuaföre güvenemedim bir daha.

2023:01:26 11:37:17

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Denizli Merkezefendi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı