Görüntülenme - 19 Yorum Ekle

Migros Jet Denizli

Migros Jet, Denizli şehrinde bulunan bir süpermarket zinciridir. Müşterilere geniş bir ürün yelpazesi sunan Migros Jet, temel gıda ürünlerinden ev gereçlerine, kişisel bakım ürünlerinden temizlik malzemelerine kadar birçok kategoride ürün bulundurmaktadır.

Tarihçe

Migros Jet, 1954 yılında İstanbul'da kurulan Migros'un bir yan kuruluşudur. Migros Jet, hızlı ve pratik alışveriş yapmak isteyen müşterilere hizmet vermek amacıyla kurulmuştur. Denizli şehrindeki ilk şubesini 2005 yılında açmıştır.

Fiyat Politikası

Migros Jet, uygun fiyat politikasıyla bilinmektedir. Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla müşterilerine sunarak, her kesimden insanın alışveriş yapabileceği bir ortam oluşturmayı hedeflemektedir.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Uygun fiyatlar
  • Hızlı ve pratik alışveriş imkanı
  • Kaliteli markaların ürünleri
Migros Jet, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunarak müşterilerine ekonomik alışveriş imkanı sağlar. Ayrıca hızlı ve pratik alışveriş yapma imkanı sunmasıyla da tercih edilen bir süpermarket zinciridir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Denizli Migros Jet Yorumlar - 1

user277808

Denizli Migros Jet Süpermarket oldukça temiz ve düzenli bir mağaza. Ürün çeşitliliği de oldukça fazla ve fiyatları da oldıça uygun. Personeller de oldukça ilgili ve yardımsever. Alışveriş yaparken herhangi bir sorun yaşamadım. Kesinlikle tavsiye ederim.

28 Ağustos 2024
kamil pala

kamil pala

Dilimde ismi kalmış, kara gecelerElimde resmi kalmış, kara gecelerVuslat bana küs mü kalmış, kara gecelerFeryatlardan sus mu kalmış, kara gecelerBaşım toz duman olurDilim feryat figan olurHalim perişan yaman olurKara gecelerYıldızları sönük sönük, kara gecelerUykularım bölük bölük, kara gecelerŞarkılarım yanık yanık, kara gecelerŞiir sanık, mumlar tanık, kara gecelerBaşım toz duman olurDilim feryat figan olurHalim perişan yaman olurKara geceler......

2023:11:10 19:41:07
Zekeriya Akay

Zekeriya Akay

Güzel bir market bazen ilginç ürünler geliyor sepete alışveriş yapabilirsiniz

2023:08:22 10:41:06
Mehmet Duran

Mehmet Duran

Içerde Jet falan yok normal market..✈️

2023:08:28 04:51:12
Ali Bilgi

Ali Bilgi

Güler yüz kaliteli hizmet personeller çok ilgili özellikle mağaza yöneticisi uğur bey çok ilgili

2023:05:26 14:01:55
T. K.

T. K.

Pekdemir oldu burası ve inanmazsınız, a101den bimden daha ucuza gelen ürünler var. Üstelik bu ürünler patates domates falan da değil, bildiğin Ülker'in Etinin ambalajlı ürünleri. Tavukları ucuz ve lezzetli. Çeşitlilik hat safhada.

2020:08:06 12:15:32

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Denizli 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı