Torku ziyafet restoran kınıklı denizli

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 14 Yorum Ekle

Denizli Torku Ziyafet Restoran Kınıklı Denizli

Denizli şehrinde bulunan Torku Ziyafet Restoran Kınıklı Denizli, lezzetli yemekleri ve kaliteli hizmetiyle müşterilerine unutulmaz bir deneyim sunmaktadır.

Tarihçe

Torku Ziyafet Restoran Kınıklı Denizli, 2005 yılında açılmış olup, o günden bu yana Denizli'nin en popüler restoranlarından biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

Restoranımızda geniş bir menü seçeneği bulunmakta olup, fiyatlarımız her bütçeye uygun şekilde belirlenmiştir. Ayrıca özel indirimler ve kampanyalar da düzenli olarak yapılmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Denizli'nin en iyi şeflerinden lezzetli yemekler
  • Şık ve modern dekorasyon
  • Geniş ve ferah mekan
  • Kaliteli ve hızlı servis
Denizli Torku Ziyafet Restoran Kınıklı Denizli, lezzetli yemekleri, şık atmosferi ve kaliteli hizmetiyle herkesin favori mekanı olmaya devam ediyor. Siz de sevdiklerinizle unutulmaz bir yemeğin keyfini çıkarmak için bizi tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Denizli Torku ziyafet restoran kınıklı denizli Yorumlar - 1

user277094

Denizli Torku ziyafet restoranı Kınıklı'da harika bir deneyim yaşadım. Yemekler çok lezzetli ve tazeydi, servis hızlı ve güler yüzlüydü. Atmosfer de oldukça hoştu. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir mekan.

28 Ağustos 2024
Hakan Kagizman

Hakan Kagizman

Burası denizlide bir mekan. Köfte kalitesi mevlütlerde verilen köfteler ile aynı.. Hatta mevlüt köfteleri daha iyi. Yaprak dönerler sıradan. Ortaya garnitür diye biber salçası getiren restorant ilk defa gördüm.. Lavaş diye bir ekmek getirdiler kuru, tambir hayal kırıklığı. Yani kısacası hiç tavsiye etmem yazık.

2023:08:08 19:01:13
GrhИ М

GrhИ М

Kelle paça çorbası ve pide söyledik çorba görünüş olarak güzel içindeki etleride güzel ama Allah günah yazmasın ne çorbanın nede pidenin tadını aldım.pidenin hamuru pişmesi ve içi bana göre olmamış.garnitürler sanırsı ni kaç önceden kalmış gibi Benim damak tadıma göre degildi fiyat olarak piyasa fiyatları normal sayılır

2024:01:22 23:29:15
Ibrahim Denizli

Ibrahim Denizli

Bu kadar berbat bir yer görmemiştim. 2 kişi oturduk , kaşığın ucuyla 1 tabak garnitür çeşitleri katmışlar. 1-2 kaşıkta zaten bitti. Elemanlar hiç kontrol etmiyor. Seslensen kara zorla geliyorlar. Pideyi güzel yaptıklarını duydum ancak denemedim. Et şiş söylemiştim, tıpkı hayvanın önüne doğrar gibi kocaman kocaman doğramışlar bıçak yok. 4-5 parça et. Etleri de yaşlı koyun etiydi galiba insanın dişi kesmiyor. Et işini hiç bilmiyorlar. Belki diğer alanlarda iyi olabilirler bir daha gideceğimi sanmıyorum.

2023:12:04 16:26:26
Murat Kurnaz

Murat Kurnaz

Temiz ve güleryüzlü mekân. Personeller güleryüzlü ve hızlı. Yemeklerden önce gelen aperatifler lezzetli, yeşillikler taze. Etli ekmek çıtır ve kıvamı gayet iyi, et oranı da tatmin edici. Soslu hatay dürümünün sosu biraz tatsız fakat çıtır çıtır lavaşıyla başarılı. Lavabolar gayet temiz ve bakımlı. Başarılı olmasını dilediğim mekân.

2022:09:28 18:52:09
Jane Kartal

Jane Kartal

Lezzet, servis 10/10! Çalışanlar çok kibar ve ilgili.Tam porsiyon karışık çorba söyledik, yanına çok güzel ikram geldi.Denizli’de gidebileceğiniz güzel mekanlardan biridir. Tavsiye ederim.

2022:12:11 10:12:59

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Denizli 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı