Hazal Restaurant

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 11 Yorum Ekle

Denizli Hazal Restaurant

Denizli Hazal Restaurant, şehrin merkezinde yer alan ve lezzetli yemekleriyle misafirlerine hizmet veren bir restorandır. 1995 yılında açılan işletme, uzun yıllardır Denizli halkına kaliteli ve lezzetli yemekler sunmaktadır.

Tarihçe

Hazal Restaurant, geleneksel Türk mutfağının en seçkin lezzetlerini sunmak amacıyla kurulmuştur. Yıllar içinde gelişen ve büyüyen restoran, Denizli'nin en popüler yemek mekanlarından biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

Hazal Restaurant, kaliteli malzemeler kullanarak hazırladığı yemekleri uygun fiyatlarla sunmaktadır. Menüsünde çeşitli et yemekleri, sebzeli yemekler, salatalar ve tatlılar bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Lezzetli ve taze malzemelerle hazırlanan yemekler
  • Şık ve konforlu bir atmosfer
  • Profesyonel ve güler yüzlü hizmet
  • Geniş ve çeşitli menü seçenekleri
Denizli Hazal Restaurant, lezzetli yemekleri, şık atmosferi ve kaliteli hizmetiyle tercih edilmesi gereken bir mekandır. Hem yerel halkın hem de şehre gelen turistlerin favori restoranlarından biridir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Denizli Merkezefendi Hazal Restaurant Yorumlar - 1

user277036

Denizli Hazal Restaurant Restoran oldukça temiz ve şık bir mekana sahip. Yemeklerin lezzeti de oldukça başarılı. Özellikle et yemekleri harika. Personel de son derece ilgili ve güleryüzlü. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir mekan.

28 Ağustos 2024
Beyza Orhan

Beyza Orhan

Yemekler vasat, yemeğin yanında gelen salatalar pörsümüş, personel ilgisiz. Girişte çocuğumuzu oyun alanına bırakabileceğimiz söylendi fakat yukarıya çıktığımda oradaki çalışan benimde orada kalmam gerektiğini söyledi. Bu performansa fiyatları oldukça uçuk. Güzel olan şeyler ambians ve chili sos.

2024:01:19 13:08:26
Bilal Özdemir

Bilal Özdemir

Mekan Denizli'nin bilinen gözde yerlerinden biri. Öncelikle servis çok hızlı ve garsonlar dahil herkes çok kibar ve güleryüzlü.. Mekan ferah ve çok hoş bir ambiyansa sahip. Çarşamba, Cuma, Cumartesi canlı müzik var. Tabi ki menüyü de değerlendireceğim. Öncelikle menü çok geniş. Başlangıçlar ve ara sıcaklar mükemmel. Beyran çorbası şu ana kadar yediklerimin içinde en iyisi. Kuzu Ali nazik ve karışık ızgara yedik. Kesinlikle tüm et türleri profesyonel ellerde özenle hazırlanmış. Biz bayıldık. Fiyatları merak eden olursa, kesinlikle bu ortamda bu lezzetler için gayet uygun..

2023:11:18 15:51:40
Alaaddin saricinin lambası

Alaaddin saricinin lambası

Çekinerek gittim ancak yemeklerin lezzeti bir Urfa veya Diyarbakır i aratmıyor, 2 gün sonra Diyarbakır a döneceğim için ciğer yemedim fakat Adana kebap, Urfa kebap, tavuk şiş , yaglikara, tavuk pirzola denedik yapanların ellerine sağlık, tabiki burası Denizli salatalar ayrı ucretlendiriliyo fakat yemek öncesi çok güzel ikramlık tepsi yapmışlardı tadı güzeldi mezelerin, bir termos dolusu çay verildi isteyen içti güzel sayılacak derecedeydi, yemekten sonra karpuz ikram edildi bu sıcak yaz günlerinde içimizi soğuttu, çalışanlar çok kibar ve nazikler. Kısacası korkmadan çekinmeden gidebilinecek Denizli de memleketimi yaşatan bir mekan olmuş. Unutmadan söyleyeyim doğu da pide , batıda lahmacun yememek lazım. Lahmacun konusunda mecburen Denizli ye göre ürün değişime uğramış.

2023:08:15 18:21:23
Kadife's Village

Kadife's Village

geniş ve ferah olan bu yerdeki kahvaltı inanılmaz lezzetliüst katta oyun ablası olması ve çalışan tüm arkadaşların çocuk ve bebeklerle ilgilenmesi çok güzelteşekkür ederizherkese tavsiye edebileceğimiz temiz ve lezzetli ender denizli mekanıDanış Aygün

2024:01:13 09:20:44
Ayşegül öğretmen

Ayşegül öğretmen

Şehir dışından geldik rezervasyonla kahvaltı çok beklemeden getirdiler güleryüzlü karşılama, samimi çalışanlar, menü zenginliği, tazeliği ve özellikle ciğeriyle 10 numara mekan tavsiye ederim :)

2023:10:01 09:04:08

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi Kapalı
  • Salı 10:00–22:00
  • Çarşamba 10:00–22:00
  • Perşembe 10:00–22:00
  • Cuma 10:00–22:00
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar 10:00–21:00

Denizli Merkezefendi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı