MENEKŞE ET RESTAURANT

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 10 Yorum Ekle

Denizli Menekşe Et Restaurant

Denizli şehrinde bulunan Menekşe Et Restaurant, lezzetli et yemekleri ve şık atmosferi ile müşterilerine hizmet vermektedir. İşletme, 2005 yılında açılmış olup, uzun yıllardır Denizli'nin en sevilen restoranlarından biri haline gelmiştir.

Fiyat politikası, kaliteli hizmet ve lezzetli yemekler sunmaya odaklanmıştır. Menüdeki yemeklerin fiyatları makul düzeydedir ve her bütçeye hitap etmektedir.

Hizmet ve Ürünler

  • Et yemekleri
  • Salatalar
  • Tatlılar

Müşteri Hedef Kitlesi

Menekşe Et Restaurant, aileler, çiftler ve arkadaş grupları için ideal bir mekandır. Hem özel günlerde hem de günlük yemek ihtiyaçlarında tercih edilmektedir.

Menekşe Et Restaurant, lezzetli yemekleri, şık atmosferi ve kaliteli hizmeti ile Denizli'de tercih edilmesi gereken bir restorandır. Misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunmayı hedeflemektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Denizli Merkez MENEKŞE ET RESTAURANT Yorumlar - 1

user277024

Denizli Menekşe Et Restaurant oldukça lezzetli ve kaliteli bir restoran. Et yemekleri harika, servis hızlı ve personel çok ilgili. Atmosferi de oldukça hoş. Kesinlikle tavsiye ederim.

28 Ağustos 2024
Huseyin Salih Yildiz

Huseyin Salih Yildiz

Kasap reyonundan ister çiğ ister pişmiş. İster paket ister otur ye. Bütün ürünler çok lezzetli. Kasap köfte, menekşe köfte, acılı köfte, kaşarlı köfte, et şiş, tavuk şiş, et pirzola, tavuk pirzola, sucuk, külbastı, ciğer şiş, adana şiş, urfa şiş. İkramlar taze ve çok lezzetli. Salata, patlıcan salata, yoğurt, piyaz, soğan salatası ikram olarak geliyor. Pişirme oranları harika. Tam kıvamında. Yöresel yanık kokulu yoğurttan yapılan ayranı çok lezzetli. 3 kişi için 750 TL ödedim. Biz; ciğer şiş 4 adet, tavuk şiş 6 adet ve üç çeşit (6 adet) köfte aldık. Fiyat gayet makul. Bu lezzete fiyatın önemi yok. Bence kalitesi, lezzeti ile Denizli'de gelen herkesin uğraması gereken bir yer. Mekan alkolsüz dür. Yemeğinizin üzerine buram buram kokan ikram dibek kahvesini içmeden mekandan ayrılmayın derim. Şimdiden afiyet olsun.

2023:12:18 18:47:14
Olivia Dunham

Olivia Dunham

Paket servis istedik ilk defa. O nasıl güzel nasıl lezzetli bir ettir. Denizlili değilim ve Denizli kebabı olsun hatta Adana, Urfa yapıyoruz diye geçinen diğer kebaplar olsun affedersiniz ama halt etmiş yanında. Bayıldım resmen. (Yorumu güncelliyorum) Ama geçen gün restorana gittiğimde maalesef aynı lezzeti bulamadım hatta yeni dolgu yaptırmış biri olarak et iyi pişmediği için kemik ağzıma geldi ve korkuttu beni. Sunum güzel evet fakat artık eskisi gibi oradan hevesle sipariş verir miyim emin değilim açıkcası.

2022:02:02 06:59:59
cihad dönmez

cihad dönmez

Denizli'de kilo ile et yemek için mükemmel bir yer. Et pişirmeyi bilen işletme sayısı bu kadar az iken taze, ekonomik, lezzetli ürünlerini hala denemeyen varsa mutlaka denemeli.

2023:12:15 16:40:43
Mehmet Işkın

Mehmet Işkın

Kesinlikle sipariş verdiğimiz şeyleri bir yan masamıza göz göre göre verip bir saatten fazla aç aç oturup beklediğimiz yer olarak tarih sayfalarında yerini alan bir mekan 👍Yemek ve ambiyans müthiş ama servis ❌️

2023:12:03 08:45:29
Kübra Kübra

Kübra Kübra

İlgi alaka servis hız olarak güzel. Köfte bana biraz vasat gelse de, mezeleriyle salatalarının soslarının lezzetiyle pişirme derecesiyle, gıdayı sıcak tutmak için kurdukları düzenek ile bu muhitte tercih edilebilir bir restaurant kesinlikle. Hele bir patates pişirmişler mangalın etin kokusunu tadını içine hapseden 🤤 Sevdim. Fotoğrafları çekmek de yarısını yedikten sonra geldi aklıma 😊 enfesti cidden 🤌🏻

2022:04:14 16:01:01

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–22:00
  • Salı 10:00–22:00
  • Çarşamba 10:00–22:00
  • Perşembe 10:00–22:00
  • Cuma 10:00–22:00
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar 11:00–22:00

Denizli Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı