Miske Antep Mutfağı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 8 Yorum Ekle

Miske Antep Mutfağı Denizli

Miske Antep Mutfağı, Denizli şehrinde yöresel Antep lezzetlerini sunan bir restorandır. İşletme, 2010 yılında açılmış olup, kaliteli ve lezzetli yemekleriyle müşterilerine hizmet vermektedir.

Fiyat politikası oldukça makul olan Miske Antep Mutfağı, her kesime hitap etmektedir. Menüsünde kebap çeşitleri, meze tabakları, salatalar ve tatlılar bulunmaktadır.

İşletmenin Özellikleri:

  • Yöresel Antep lezzetleri
  • Kaliteli ve taze malzemeler
  • Şık ve konforlu bir ortam
  • Profesyonel ve güler yüzlü hizmet
Miske Antep Mutfağı, lezzetli yemekleri ve misafirperver hizmetiyle Denizli'de tercih edilen bir restorandır. Yöresel Antep lezzetlerini denemek isteyen herkesi bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Denizli Merkezefendi Miske Antep Mutfağı Yorumlar - 1

user276894

Denizli Miske Antep Mutfağı Restoran'da yediğim yemekler gerçekten harikaydı. Lezzetler çok taze ve özenle hazırlanmıştı. Servis hızı da oldukça iyiydi. Personel de son derece ilgili ve güleryüzlüydü. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

27 Ağustos 2024
Merve Ayas

Merve Ayas

Kahvaltısı güzel ve çeşitli. Kişi başı 250 tl. Biz ek olarak menemen de söyledik. Çay sınırsız. Fındıklı krema olması hoşuma gitti. Ciğer kavurması kızartma gibi seçeneklerde vardı. Çay kahvaltıdan çok sonra geldi masaya eleştirebileceğim bir nokta olarak belirtebilirim. Onun dışında 6 kişilik kahvaltı 7 kişiye fazla fazla yetti çoğu şey de arttı.

2023:11:19 10:09:06
Gezginin Günlüğü

Gezginin Günlüğü

Ferah,şık bir ortamda Antep yemeklerini deneyimleyebileceğiniz bir mekan.Çalışanları güler yüzlü ve ilgili,servisi hızlıydı.Yemekleri ve ikramları lezzetliydi .Sadece künefeyi pek beğenmedik onun dışında her şey güzeldi,tavsiye olunur.Dışarda mekanın bekçisi kedi miske’yi sevmek bonus oldu.

2024:01:08 18:02:09
Miss Nim3sAy

Miss Nim3sAy

Denizli’de Antep mutfağına özgü lezzetleri sunan bir restoran. Yemekleri lezzetli ve atmosferi güzel. Servis kalitesi yüksek. Gönül rahatlığıyla tavsiye edilebilir.

2023:11:29 21:25:53
Refref'in pratik Yemek tarifleri (REFREF'in Kanalı)

Refref'in pratik Yemek tarifleri (REFREF'in Kanalı)

Gerçekten son zamanlarda yediğimiz en iyi akşam yemeği oldu ürünleri çok iyi lezzetler yerinde porsiyonlar yeterli.fiyatlari makul. Çalışanları hızlı ve deneyimli bu lezzetleri bize ulaştıran Mehmet Amca girişte tüm misafirlerle ilgilenmekte. Diğer tadlarida deneyimlemek için tekrar ugrayacagiz

2023:09:27 16:44:08
Cennet Konaz

Cennet Konaz

İçli köftesi, mezeleri, beytisarma ve ayranı efsane güzel.Ayrıca ortam ve hizmet on numara gayet elit bir restaurant.Normal de rezervasyonlu olarak işlem sağlıyorlar ancak rezervasyonsuz giderseniz de çift iseniz çiftlerin olduğu kısıma, single giderseniz yine single olanların olduğu kısma alıyorlar. Atatürk için yaptıkları köşe zaten takdire şayan.

2023:11:07 08:22:55

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–23:00
  • Salı 10:00–23:00
  • Çarşamba 10:00–23:00
  • Perşembe 10:00–23:00
  • Cuma 10:00–23:00
  • Cumartesi 10:00–23:00
  • Pazar 09:00–23:00

Denizli Merkezefendi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı