Ptt-pamukkale Şubesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 10 Yorum Ekle

Denizli Ptt-Pamukkale Şubesi

Ptt-Pamukkale Şubesi, Denizli şehrinde bulunan bir posta ve kargo hizmetleri şubesidir. Şube, PTT'nin geniş hizmet ağı içinde yer almakta olup, müşterilere posta gönderimi, kargo gönderimi, fatura ödemeleri, telefon ve internet faturası ödemeleri gibi birçok hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Ptt-Pamukkale Şubesi, uzun yıllardır Denizli halkına hizmet vermektedir. Şube, güvenilir ve hızlı hizmet anlayışıyla müşterilerin beğenisini kazanmıştır.

Fiyat Politikası

  • Posta ve kargo gönderim ücretleri PTT'nin genel fiyat politikasına göre belirlenmektedir.
  • Fatura ödemeleri için herhangi bir ek ücret alınmamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş hizmet yelpazesi
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Uygun fiyatlar
Denizli Ptt-Pamukkale Şubesi, geniş hizmet yelpazesi, hızlı ve güvenilir hizmet anlayışıyla müşterilerin tercih ettiği bir kuruluştur. Uygun fiyatları ve kaliteli hizmeti ile her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Denizli Merkez Ptt-pamukkale Şubesi Yorumlar - 1

user276783

Denizli Ptt-Pamukkale Şubesi Posta Ofisi oldukça hızlı ve güvenilir bir hizmet sunuyor. Personelleri güleryüzlü ve yardımsever. Kuyruk oluşma durumunda bile işlemler hızlı bir şekilde sonuçlandırılıyor. Ancak bazen beklemek zorunda kalabiliyorsunuz. Genel olarak memnun kaldığım bir şube.

27 Ağustos 2024
Duygu Cicek

Duygu Cicek

Kaç gündür dağıtımda görünüyor ama hala teslim edilemedi, pişmanlık kaynağısınız gerçekten

2023:07:19 11:14:48
Levo

Levo

Hem kargo vereyim hem Denizliyi gezeyim diyorsanız tercih edeceginiz kargo burası. Ankaradan 1 gunde gelen kargonuz 5 günde evinize gelemiyor mecbur kendiniz alıp geliyorsunuz.

2023:01:05 12:28:22
Berkay Atalay

Berkay Atalay

Kargom neden evimden 35-40 km uzak bir dağıtım merkezine gidiyor? Hadi diyelim gitti bu arkadaşlar napıyor? Yemek molasında insanlar kapınızda kuyruk olmuşken rahat rahat yemek yiyip sigara içiyorsunuz fakat ilgilenmiyorsunuz. Telefonlara ulaşılmıyor Kargom bulunmuyor emanete böyle sahip çıkılmaz, acilen bu yerlere denetim şart.

2020:11:30 09:08:52
feyzanur öktem

feyzanur öktem

Kaç gündür kitap bekliyorum dagitici cihet hazırlama listesine eklendi diyor şifre geliyor kargo yok. Bide çok yakınım şubeye. Ankaradan denizliye 1 günde gelen kargoyu 5 gündür evde bekliyorum. Telefonları da açmıyorlar ne diye var o telefonlar?

2020:12:01 09:38:14
Angry Budgie

Angry Budgie

6 gündür kargoyu dağıtıma çıkarmadılar, telefonu açan bakan yok. Keşke yönetimi ve çalışanları değişse de rahat etse millet. 2 günde Ankara'dan denizliye gelen kargo 6 gündür gelmedi evime

2020:11:09 12:37:43

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Denizli Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı