Binar kent

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 20 Yorum Ekle

Binar Kent Denizli

Binar Kent, Denizli şehrinde bulunan modern ve konforlu bir yaşam alanıdır. Şehrin merkezine yakın konumu ile dikkat çeken Binar Kent, geniş yeşil alanları ve sosyal donatıları ile yaşam kalitesini artırmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Binar Kent, 2015 yılında inşa edilmeye başlanmış olup, 2018 yılında tamamlanmıştır. Şehrin gelişen ve değişen ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla tasarlanmıştır.

Hizmetler ve Ürünler

Binar Kent, modern mimarisi ve geniş sosyal alanları ile konut hizmeti sunmaktadır. Ayrıca, fitness merkezi, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları gibi birçok sosyal donatıya sahiptir.

Fiyat Politikası

  • Binar Kent'te konut fiyatları, metrekare büyüklüğüne ve konut tipine göre değişiklik göstermektedir.
  • Fiyatlar, ödeme planları ve kampanyalar hakkında detaylı bilgi almak için satış ofisimizi ziyaret edebilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Merkezi konum
  • Geniş yeşil alanlar
  • Sosyal donatılar
  • Modern mimari tasarım
Binar Kent, şehir hayatından uzaklaşmak isteyenler için ideal bir yaşam alanı sunmaktadır. Konforlu ve huzurlu bir yaşam için Binar Kent'i tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Denizli Merkezefendi Binar kent Yorumlar - 1

user276707

Denizli Binar Kent İlkokul, öğrencilerine kaliteli eğitim imkanları sunan, donanımlı bir okuldur. Okulun fiziki koşulları oldukça iyidir ve öğrencilerin ihtiyaçlarına uygun bir ortam sağlanmıştır. Ayrıca, okulun öğretmenleri alanlarında uzman ve öğrencilere destek olmaktadırlar. Eğitimdeki başarısı ve öğrenci memnuniyetiyle ön plana çıkan bir okuldur.Puan : 5

27 Ağustos 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Denizli Merkezefendi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı