Ptt çınar

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 18 Yorum Ekle

Denizli Ptt Çınar

Ptt Çınar, Denizli şehrinde bulunan bir posta ve kargo hizmetleri şubesidir. Şube, Ptt'nin genel hizmetlerini sunmakta olup, posta gönderimi, kargo teslimatı, fatura ödeme gibi işlemleri gerçekleştirmektedir.

Tarihçe

Ptt Çınar, yıllardır Denizli halkına kaliteli hizmet sunmaktadır. Şube, bölgedeki posta ve kargo ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulmuştur.

Fiyat Politikası

  • Posta ve kargo gönderim ücretleri Ptt'nin genel fiyat politikasına göre belirlenmektedir.
  • Fatura ödeme hizmetlerinde ekstra bir komisyon ücreti alınmamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Hızlı ve güvenilir posta ve kargo hizmetleri sunulmaktadır.
  • Uygun fiyatlarla fatura ödeme imkanı sağlanmaktadır.
  • Profesyonel ve yardımsever personel bulunmaktadır.
Ptt Çınar, Denizli'de tercih edilmesi gereken bir posta ve kargo hizmetleri şubesidir. Hızlı, güvenilir ve uygun fiyatlı hizmetleri ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Denizli Ptt çınar Yorumlar - 1

user276699

Denizli Ptt Çınar Posta Ofisi oldukça hızlı ve güler yüzlü hizmet veren bir şubedir. Personelleri işlerini titizlikle yapmakta ve müşterilere yardımcı olmaktadırlar. Ayrıca posta işlemleri için beklemek de pek uzun sürmemektedir. Ancak bazen yoğunluktan dolayı sıra oluşabilmektedir. Genel olarak memnun kaldığım bir şube.

27 Ağustos 2024
oğuz soyalan

oğuz soyalan

Rezalet 2 aydır gelmiyor bankadan yollanan kartım telefonlara çıkmazlar ararız açmazlar kuryeye acil mesajı gönderir banka sallamazlar asla asla tavsiye etmiyorum

2023:11:16 07:44:48
Nuri Sener

Nuri Sener

Pandemi sebebi ile işleyiş çok yavaş ama herşeye rağmen hizmet vermeye devam ediyor sosyal mesafe kuralına uyulduğunu gördüm .uymayanlar için uyarılar yapılıyor ama vatandaş saygılı ve bilinçli .ptt lokomotif bir kurum ayakta kalması birçok kargo ve ödeme şirketleri için balans ayarı ve sabitleyici konumda .

2020:07:07 15:00:51
Cihangir şenol

Cihangir şenol

Oğluma kişisel pul bastırmak için ziyaret ettim bugün. Şef Mehmet Gökçe bey bizimle o kadar iyi ilgilendi ki, işi yokuşa süren memurlardan sonra böyle yardımcı memurlara hasret kalmışız. Buradan kendisine teşekkür ediyorum.

2023:07:10 17:52:52
Şerife yrgn

Şerife yrgn

Şubeden alım olarak belirttiğim kargoyu bir mesaj dahi göndermeden geri yollamışlar 2 haftadır bununla uğraşıyorum. Müşteri hizmetlerini aradım şikayet birimi mesajın extra ücret karşılığında yapıldığını söyledi. Pes

2023:05:04 09:02:13
Cansu Demirci

Cansu Demirci

Kahretsin böyle PTT yi. Ne çalışanları ilgileniyor ne de telefonla ulaşabiliyorsunuz.. gerçekten canlı kanser hattı

2023:08:21 12:09:15

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–17:00
  • Salı 08:30–17:00
  • Çarşamba 08:30–17:00
  • Perşembe 08:30–17:00
  • Cuma 08:30–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Denizli 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı