PTT- SEVİNDİK

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 16 Yorum Ekle

Denizli PTT- SEVİNDİK

Denizli şehrinde bulunan PTT- SEVİNDİK, posta ve kargo hizmetleri sunan bir kuruluştur. 1990 yılında kurulan işletme, yıllardır güvenilir ve hızlı hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Fiyat politikası müşteri memnuniyetini ön planda tutan PTT- SEVİNDİK, uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı hedeflemektedir. Müşteri hedef kitlesi geniş bir yelpazede yer almaktadır ve her türlü posta ve kargo ihtiyacını karşılamaktadır.

  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Uygun fiyatlar
  • Geniş hizmet yelpazesi
PTT- SEVİNDİK'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Güvenilirlikleri ve hızlı hizmet anlayışları ile müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktadırlar. Ayrıca uygun fiyatları ile de müşterilerine ekonomik bir seçenek sunmaktadırlar.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Denizli Merkez PTT- SEVİNDİK Yorumlar - 1

user276697

Denizli PTT- SEVİNDİK Posta Ofisi oldukça hızlı ve güler yüzlü hizmet veren bir şubedir. Çalışanlar her zaman yardımcı olmaya hazır ve işlerini titizlikle yerine getiriyorlar. Posta işlemlerimde herhangi bir sorun yaşamadım ve her seferinde memnun kaldım. Temiz ve düzenli bir ortama sahip olan şube, müşteri memnuniyetine önem veriyor. Kesinlikle tavsiye ederim.Puan : 5

27 Ağustos 2024
Meral Ulaman

Meral Ulaman

Neden pttler telefonlara cevap vermiyor şubeler her ay başka yerlere taşınıyor ve hizmet zayıf elemanlar yetersiz kalıyor bir gününüz buralarda sıra beklemekle geçiyorDenetim sıfır zaten

2023:12:13 09:07:02
Kemalettin Uyar

Kemalettin Uyar

Lan burda kargo taşınmış

2024:01:18 06:59:08
Zuhal Cetin

Zuhal Cetin

Kargom tüm gün evde olmama ragmen adreste yok haber kagıdı bırakıldı bahanesiyle teslim edilmedi. Bu kadar kötü bir kargo şirketi daha görmedim.

2022:12:27 15:09:47
Sergen Altınöz

Sergen Altınöz

Sizin yapacağınız işin Ulan kargo dağitcaniz lan çok kolay hadi maaş almiyo desek onuda alıyorsunuz ulan evdeyim bekliyorum kargo Honkong tan yola çikti oradan almanyaya gitti oradan pttye geldi ulan ptt de daha fazla bekliyor kargo dağitima çikardik dediniz sonra teslim edliemedi yazmişsiniz abi neden neden aradim nedenini sordum zaten şube açmiyor direk ptt yi aradim diyorki teslim edilemedi yazilmiş diyor ayni şeyi bana söylüyor sizin okuduğunuz mektebi yaksınlar.

2022:05:16 14:28:01
Murat Çoban

Murat Çoban

Kargo hizmetiniz sıfır iade olması gereken bir elbise verdik ptt kargoya 10 gün oldu halen dağıtım da nişan için acileyeti vardı mağdur edildik aldığınız kargo ücretini hak etmiyorsunuz

2020:11:01 18:02:51

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–17:00
  • Salı 08:30–17:00
  • Çarşamba 08:30–17:00
  • Perşembe 08:30–17:00
  • Cuma 08:30–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Denizli Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı