Ptt Deliktaş

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 16 Yorum Ekle

Denizli Ptt Deliktaş

Ptt Deliktaş, Denizli şehrinde bulunan bir posta ve kargo hizmetleri şubesidir. Müşterilere posta gönderme, kargo gönderme, fatura ödeme gibi hizmetler sunmaktadır. Ayrıca, pasaport işlemleri de bu şubede gerçekleştirilmektedir.

Tarihçe

Ptt Deliktaş, Türkiye'nin en köklü kuruluşlarından biri olan PTT'nin bir şubesidir. Yıllardır Denizli halkına güvenilir ve hızlı hizmet sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Posta ve kargo gönderiminde uygun fiyatlar sunulmaktadır.
  • Fatura ödeme hizmetlerinde herhangi bir ek ücret alınmamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Uygun fiyatlar
  • Pasaport işlemleri için randevu alma imkanı
Ptt Deliktaş, Denizli'de tercih edilmesi gereken bir kuruluştur çünkü müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hızlı ve güvenilir hizmet sunmaktadır. Ayrıca, uygun fiyatları ve pasaport işlemleri için kolaylık sağlaması da tercih sebepleri arasındadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Denizli Merkez Ptt Deliktaş Yorumlar - 1

user276667

Denizli Ptt Deliktaş Posta Ofisi oldukça hızlı ve güler yüzlü hizmet veren bir şubedir. Çalışanlarının yardımseverliği ve işlerini hızlı bir şekilde halletmeleri beni oldukça memnun etti. Ancak şubenin konumu biraz merkeze uzak olduğu için ulaşım konusunda sıkıntı yaşanabiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir deneyim yaşadım.

27 Ağustos 2024
emrebtw71

emrebtw71

Adam kimlik istiyor sürekli öndeki suriyeliye TC ile verdi sadece Suriyelilerin kımliği yokmu kardes ben anlamadım abi

2023:01:13 12:23:09
Serdar ÖZTÜRK

Serdar ÖZTÜRK

İyi çalışanlar nazik ellerinden geldiğince yardimci oluyorlar

2018:11:15 12:44:26

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Denizli Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı