Denizli Polisevi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 15 Yorum Ekle

Denizli Polisevi

Denizli Polisevi, Denizli şehrinde bulunan bir kuruluştur. Polisevi, polis memurlarına ve ailelerine hizmet vermektedir. Misafirlerine konaklama, yeme içme, eğitim ve sosyal aktiviteler gibi birçok hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Denizli Polisevi, 1990 yılında hizmete açılmıştır. O günden bu yana polis teşkilatına hizmet etmeyi sürdürmektedir.

Fiyat Politikası

  • Konaklama ücretleri uygun fiyatlarla sunulmaktadır.
  • Yeme içme hizmetleri de bütçe dostu fiyatlarla sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Polis memurlarına özel indirimler ve avantajlar sunulmaktadır.
  • Modern ve konforlu odalar ile hizmet verilmektedir.
  • Spor salonu, yüzme havuzu ve diğer sosyal aktiviteler mevcuttur.
Denizli Polisevi, polis memurlarının ve ailelerinin rahat ve huzurlu bir konaklama deneyimi yaşamaları için ideal bir seçenektir. Uygun fiyatlar, kaliteli hizmet ve özel avantajlar ile tercih edilmelidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Denizli Merkez Denizli Polisevi Yorumlar - 1

user276593

Denizli Polisevi, polislerin konaklama ve dinlenme ihtiyaçlarını karşılamak için harika bir tesis. Personelin ilgisi ve misafirperverliği gerçekten takdire şayan. Odalar temiz ve konforlu, yemekler lezzetli. Kesinlikle tavsiye ederim.

27 Ağustos 2024
Ahu Ync

Ahu Ync

2001 yılında faaliyete başlayan Denizli Polisevi otel bölümünde 1 adet büyük aile odası, 5 adet süit oda ve 2/3/4 kişilik kapasiteli 46 oda olmak üzere toplam 52 oda ve 107 yatak kapasitesine sahiptir. Tamamı halıyla döşenmiş olan odalarda kablolu TV, mini bar, 24 saat sıcak su, klima, Wi-fi ve saç kurutma makinesi bulunmaktadır.Konumu itibariyle yaz aylarında Bodrum, Marmaris, Fethiye, Antalya, Didim, Kuşadası ve İzmir gibi merkezlere gelen teşkilat mensuplarının tercih ettiği Denizli Polisevi Haziran, Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında özellikle Cuma, Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günleri çok yoğun olduğundan en az 10 gün öncesinden rezervasyon yapılması gerekmektedir.Toplam 22.000 m2 büyüklüğünde yeşilliklerle kaplı bir alan üzerinde 2.000 m2 inşaata sahip olan Denizli Polis evi, Denizli – Muğla Karayolu’nda Pamukkale Üniversitesi Kalp Merkezinin 300 m ilerisinde yer almaktadır.Konumu muhteşem..alanı çok geniş, çocuk parkı yüzme havuzu mevcut.. yemekleri çok güzel...çalışanlar oldukça ilgili.. en çok beğendiğim polisevi

2023:11:25 20:24:55
Ruken DK

Ruken DK

Otoparkı var, yemekler güzel. Odalar eski, halı olması tozu tutması açısından kötü keşke normal zemin olsaydı. Yalıtım pek yok. Fiyat performans açısından bir iki gece kalınabilir idare edilebilir. Fotoğraflarda hem odaları hem de cafesinde yediğimiz yemeği görebilirsiniz. Cafesinin on gibi kapanması kötü.

2023:08:12 20:29:40
Çiğdem A.

Çiğdem A.

Gercekten muhtesem.Havuzdan tenis kortunu çocuk oyun alanına hersey var. 5 yıldızlı otel gibi.

2023:08:12 06:35:53
Ahmet Volkan PAÇACI

Ahmet Volkan PAÇACI

Şu ana kadar Türkiye'de gördüğüm en güzel Polisevi. Yapımında emeği geçenlerden Allah razı olsun. Çalışan tüm personele teşekkürler.

2024:01:01 15:29:57
Oğuz “DrO_zzy”

Oğuz “DrO_zzy”

Fiyatları uygun, odalar standart, suitler var ama sanırım protokol dışında birkaç günlük verilmesi yasakmış. Yaz dönemi için havuzu da var, konum gayet iyi. Otoparkı var, güvenlik zaten süper. Üniversiteye yakın olduğu için, öğrencilerin takildiklari mekanlara yürüme mesafesinde. Yiyecek içecek ya da eğlence yakınlarında mevcut. Ben memnu kaldım, tavsiye ederim.

2022:10:30 20:04:08

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Denizli Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı