Kınıklı Şehitler Polis Merkez Amirliği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 15 Yorum Ekle

Kınıklı Şehitler Polis Merkez Amirliği

Denizli şehrinde bulunan Kınıklı Şehitler Polis Merkez Amirliği, şehirdeki güvenlik hizmetlerini yürüten önemli kuruluşlardan biridir. 1995 yılında kurulan bu polis merkezi, vatandaşların güvenliğini sağlamak ve suçla mücadele etmek amacıyla faaliyet göstermektedir.

Tarihçe

Kınıklı Şehitler Polis Merkez Amirliği, Denizli'nin Kınıklı semtinde hizmet vermektedir. Kuruluşundan bu yana şehirdeki suç oranlarını azaltmaya yönelik çalışmalar yapmaktadır. Deneyimli ve uzman kadrosuyla halkın güvenliğini sağlamak için gece gündüz demeden çalışmaktadır.

Fiyat Politikası

Kınıklı Şehitler Polis Merkez Amirliği'nin hizmetleri ücretsizdir. Vatandaşlar herhangi bir ücret ödemeden polis merkezine başvurabilir ve yardım alabilirler.

Önemli Özellikler

  • 24 saat hizmet veren bir polis merkezi
  • Deneyimli ve uzman polis memurları
  • Suçla mücadelede etkili çalışmalar
  • Vatandaşların güvenliği için sürekli olarak çalışmalar yapılması
Denizli'de yaşayan herkesin güvenliği için Kınıklı Şehitler Polis Merkez Amirliği tercih edilmelidir. Profesyonel ve etkili hizmet anlayışıyla halkın güvenliğini sağlamak için gece gündüz demeden çalışmaktadırlar.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Denizli Merkez Kınıklı Şehitler Polis Merkez Amirliği Yorumlar - 1

user276563

Denizli Kınıklı Şehitler Polis Merkez Amirliği Polislerinin özverili çalışmaları ve halka karşı gösterdikleri saygı ve yardımseverlik takdire şayan. Her zaman güven veren bir hizmet anlayışları var. Kendilerine teşekkür ediyorum.

27 Ağustos 2024
ismail karazeybek

ismail karazeybek

Kınıklı emniyetinden Allah 1000 kere razı olsun Beni yardımcı oldular cebimde ekmek alacak param yoktu 22 10 yardımcı oldular beni yardımcı olan 2 polis ben Allah razı olsun

2021:06:13 19:18:27
musa kaya

musa kaya

Şehrin nabzını tutan yer.

2018:12:24 17:24:11
Muhammed Düdükçü

Muhammed Düdükçü

İki memur ile muhatap oldum gayet kibar insanlardı

2017:12:14 15:48:36
musa guner

musa guner

Saygılı işini iyi bilen bir ekip

2018:03:22 14:39:38
Atilla Tuncer

Atilla Tuncer

Anlatmaya gerek yok

2018:07:05 12:47:14

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Denizli Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı