Fizyoform Denizli Saltak

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 15 Yorum Ekle

Fizyoform Denizli Saltak

Fizyoform Denizli Saltak, Denizli şehrinde bulunan bir fizyoterapi merkezidir. 2005 yılında kurulan merkez, uzman fizyoterapistler tarafından yönetilmektedir.

Tarihçe

Fizyoform Denizli Saltak, 2005 yılında Denizli'de fizyoterapi hizmeti vermek amacıyla kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana birçok hasta tarafından tercih edilen bir merkez haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Fizyoform Denizli Saltak, hizmet kalitesinden ödün vermeden uygun fiyatlar sunmaktadır.
  • Fiyatlar, alınan hizmetin türüne ve süresine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Uzman fizyoterapistler tarafından bireysel tedavi planları oluşturulmaktadır.
  • Modern ekipmanlar ve teknikler kullanılarak hizmet verilmektedir.
  • Hasta memnuniyeti odaklı çalışma prensibi benimsenmiştir.
Fizyoform Denizli Saltak, uzman kadrosu ve modern hizmet anlayışıyla hastalarına en iyi fizyoterapi hizmetini sunmaktadır. Sağlık sorunlarınızı profesyonel bir şekilde çözmek ve sağlıklı bir yaşam sürdürmek için tercih edebileceğiniz bir merkezdir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Denizli Merkezefendi Fizyoform Denizli Saltak Yorumlar - 1

user276469

Denizli Fizyoform Denizli Saltak Fizyoterapist oldukça profesyonel ve deneyimli bir ekip. Tedavi sürecimde bana çok yardımcı oldular ve her adımda beni bilgilendirdiler. Tedavim sonucunda çok olumlu sonuçlar aldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

27 Ağustos 2024
Sena Işık

Sena Işık

Gülsüm Hanım'a skolyoz ve bel bölgesinde ağrı şikayetiyle başvurmuştum. Çok kibar ve ilgili davrandı, şikayetlerime yönelik bir tedavi uyguladı ve egzersiz programı hazırladı. Tedavi sonrasında hem ağrılarım azaldı hem de fiziksel aktivitelerimi çok daha rahat bir şekilde yapabiliyorum. Ayrıca vücut postürümde de belirgin bir düzelme oldu, kendisine teşekkür ediyorum

2024:01:04 10:51:29
feyza altınışık

feyza altınışık

Şeyma hanımla iyi ki yollarımız kesişmiş. omzum ve tenisçi dirseğimden dolayı aldığım manuel terapi seansları sayesinde spor hayatıma geri dönüyorum inşallah düzenli fizyoterapi kontrolleriyle rahatlıkla spora devam edeceğim 🌸🧚🏻‍♀️

2023:11:27 12:06:29
Sertay Akpınar

Sertay Akpınar

Gülsüm hoca çok kibar ve skolyoz konusunda bilgili bir fizyoterapist. Egzersiz yaptırırken de çok dikkatli, kesinlikle tavsiye ederim ☺️

2023:12:13 11:39:15
Emel Irmak

Emel Irmak

Fizyoforma duruş bozukluğu için başvurdum Gülsüm Hanım sayesinde ağrılarım yok denecek kadar azaldı ve duruşumda gözle görülür bir fark oluştu. Çok güzel bir tedavi süreci ve profesyonel hizmet gördüm.Fazlasıyla memnun kaldım ve ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.

2023:09:01 12:01:27
Simge Nur Özdemir

Simge Nur Özdemir

Şeyma hanıma skolyoz ve fıtık şikayetiyle başvurdum. 1 ay gibi kısa bir sürede bile yaptığımız egzersizlerin ve manuel terapinin gözle görülür bir faydası oldu ve ağrılarım yok denecek kadar azaldı. Ortam ve ekip hem samimi hem de profesyoneldi. Kendilerine teşekkür ediyorum :)

2023:08:17 09:13:00

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–21:00
  • Salı 09:00–21:00
  • Çarşamba 09:00–21:00
  • Perşembe 09:00–21:00
  • Cuma 09:00–21:00
  • Cumartesi 09:00–17:00
  • Pazar Kapalı

Denizli Merkezefendi 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı