Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Gisa Petshop Denizli

Gisa Petshop, Denizli şehrinde evcil hayvanlar için geniş bir ürün yelpazesi sunan bir petshop'tur. 2005 yılında kurulan işletme, uzun yıllardır Denizli ve çevresindeki evcil hayvan sahiplerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Gisa Petshop, kurulduğu günden bu yana kaliteli ürünleri ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir. Uzman kadrosu ve deneyimli çalışanlarıyla evcil hayvanlarınızın ihtiyaçlarına en uygun ürünleri sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Gisa Petshop, uygun fiyat politikasıyla müşterilerine kaliteli ürünleri ekonomik fiyatlarla sunmayı hedeflemektedir. Ayrıca düzenlediği kampanyalar ve indirimlerle müşterilerine avantajlar sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Uzman ve deneyimli kadro
  • Kaliteli ve ekonomik fiyatlar
  • Kampanyalar ve indirimler
Gisa Petshop, evcil hayvan sahiplerinin tercih etmesi gereken bir işletmedir çünkü kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunmaktadır. Ayrıca müşteri memnuniyetini ön planda tutarak her zaman en iyi hizmeti vermeyi amaçlamaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Denizli Gisa Petshop Yorumlar - 1

user276381

Denizli Gisa Petshop Evcil Hayvan Mağazası'nda çok geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. Hem evcil hayvanlar için gerekli olan mama, oyuncak, bakım ürünleri gibi ürünler hem de evcil hayvan sahipleri için çeşitli aksesuarlar mevcut. Mağaza çalışanları da oldukça ilgili ve yardımsever. Ancak fiyatlar biraz yüksek olabiliyor. Genel olarak memnun kaldım, tekrar alışveriş yapmayı düşünüyorum.

27 Ağustos 2024
Gizem Kızılhan

Gizem Kızılhan

2023:07:30 15:03:49

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Denizli 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı