KAZIM ARSLAN PARKI

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 8 Yorum Ekle

Denizli Kazım Arslan Parkı

Denizli Kazım Arslan Parkı, şehrin merkezinde yer alan ve doğayla iç içe keyifli bir zaman geçirmek isteyenler için ideal bir mekandır. Park, ziyaretçilere yeşil alanlar, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları ve dinlenme alanları sunmaktadır.

Tarihçe

Denizli Kazım Arslan Parkı, şehrin önemli isimlerinden biri olan Kazım Arslan'ın anısına yapılmıştır. Park, 2005 yılında hizmete açılmış olup o günden bu yana şehrin önemli bir dinlenme ve eğlence noktası haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

Denizli Kazım Arslan Parkı'na giriş ücretsizdir. Park içerisindeki aktiviteler ve hizmetler ise uygun fiyatlarla sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Yeşil alanlar ve doğal güzellikler
  • Çocuk oyun alanları
  • Yürüyüş ve koşu parkurları
  • Dinlenme ve piknik alanları
Denizli Kazım Arslan Parkı, şehrin stresinden uzaklaşmak ve doğayla iç içe keyifli bir zaman geçirmek isteyen herkes için ideal bir mekandır. Aileler, çocuklar, gençler ve yaşlılar için uygun aktiviteler sunan park, şehrin kalabalığından ve gürültüsünden uzaklaşmak isteyen herkesin tercih etmesi gereken bir dinlenme noktasıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Denizli Merkezefendi KAZIM ARSLAN PARKI Yorumlar - 1

user276315

Denizli Kazım Arslan Parkı oldukça güzel ve huzurlu bir atmosfere sahip. Yeşillikler arasında yürüyüş yapmak, banklarda oturup dinlenmek çok keyifli. Ayrıca çocuk oyun alanları da oldukça geniş ve çeşitli. Parkın bakımı da oldığından oldukça temiz ve düzenli. Kesinlikle Denizli'de gezilecek yerler arasında bulunması gereken bir park.

27 Ağustos 2024
Feyza Betül Say

Feyza Betül Say

Selçukbey bölgesinde binalar içinde konumlanan nefes almalık uzun bir yeşil alan. Yürüyüş/koşu için keyifli. Sakin, temiz. Ağaç ve bitkiler çeşitli, bakımları düzenli yapılıyor. Peyzajı güzel. Tuvalet ve çeşme konusu iyileştirilebilir. Ciddi bir ışıklandırma sorunu var. Akşamları aydınlatmaların çoğu yanmıyor veya arızalı. Işıklandırma artırılmalı.

2023:05:21 20:44:27
Ali Çoban

Ali Çoban

Çok güzel peyzaj düzenlemesi var. Her yaşa hitap eder. Spor yapmak, piknik yapmak, arkadaşlarla sohbet etmek, çocuğu oynatmak, doğayı kucaklamak vb. isteyenlerin uğrak yeri...

2023:10:04 18:14:01
Mustafa Kaptan

Mustafa Kaptan

Denizli ili Merkezefendi ilçesinde bulunan park iyi tasarlanmış içerisinde hoşça vakit geçirilebilecek yerler mevcut tavsiye ederim

2021:08:29 07:10:12
Hatice ÇAĞLAR ÖZTEKE

Hatice ÇAĞLAR ÖZTEKE

Al arkadaşını yürüyüş yap, kahvaltı yap... Bebek gezdir. Peyzajı güzel düzenlenmiş.

2023:10:22 05:24:53
ozan sucullu

ozan sucullu

Oldukça bakımsız. Aydınlatmaları çalışmıyor zifiri karanlık, havuzu çalışmıyor, su tahiyeden boşa akıyor, bu kadar geniş blr alan mevki olarak çok iyi bir bölge fakat park bahçeler olarak başarısızlığın somut bir ifadesi.

2022:05:20 20:42:31

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Denizli Merkezefendi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı