Geri Dönüşüm Parkı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 11 Yorum Ekle

Denizli Geri Dönüşüm Parkı

Denizli Geri Dönüşüm Parkı, çevreye duyarlı bir şekilde atıkların geri dönüşümüne katkı sağlayan bir tesis olarak hizmet vermektedir. Şehirdeki atık yönetimi sorununa çözüm oluşturarak, geri dönüşümü teşvik etmek amacıyla kurulmuştur.

Tarihçe

Denizli Geri Dönüşüm Parkı, 2010 yılında kurulmuş olup, o günden bu yana şehre hizmet vermektedir. Kuruluş amacı, atıkların geri dönüşümü konusunda farkındalık yaratmak ve çevreye olan olumsuz etkileri en aza indirmektir.

Fiyat Politikası

Denizli Geri Dönüşüm Parkı, atıkların türüne ve miktarına göre değişen fiyatlarla hizmet vermektedir. Detaylı fiyat bilgisi için parkı ziyaret edebilir veya telefon ile iletişime geçebilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Çevreye duyarlı geri dönüşüm hizmeti
  • Atıkların ayrıştırılması ve geri dönüşümü için modern tesisler
  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Çeşitli geri dönüşüm seçenekleri
Denizli Geri Dönüşüm Parkı, çevreye duyarlı bir şekilde atıklarınızı geri dönüştürmek ve doğaya katkı sağlamak için tercih edebileceğiniz bir tesis. Profesyonel hizmet anlayışı ve modern tesisleri ile atık yönetimi konusunda güvenilir bir çözüm sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Denizli Merkez Geri Dönüşüm Parkı Yorumlar - 1

user276289

Denizli Geri Dönüşüm Parkı, çevre bilincini artırmak ve geri dönüşümü teşvik etmek adına harika bir proje. Burada atıkların ayrıştırılması ve geri dönüşüme kazandırılması için gerekli tesisler bulunuyor. Ayrıca parkın düzeni ve temizliği de oldukça başarılı. Çevreye duyarlı bir şekilde tasarlanmış olması da ayrıca takdire şayan. Kesinlikle ziyaret edilmesi gereken bir yer.

27 Ağustos 2024
VENOM

VENOM

Çok hoştu geri dönüştürülen bir parkta gezmek fakat daha çok şey eklenebilir belki diye düşünüyorum geri dönüştürülebilir malzemeleri de getirenler çok oluyor o ayrıca güzeldi çocukların ilgisini çekebilecek çok şey var

2023:01:25 20:20:41
Nevzat Ünal

Nevzat Ünal

Çok güzel düşünülmüş bir park. İnsanlara çöp diye görüp işe yaramaz zannedip attığımız herşeyin aslında nasıl değerlendirilebileceğinin çok güzel bir örneği. Gezerken hem bu güzel düşünceye hem de parkın temizliğine ve güzelliğine hayran kaldım. Böyle bir parkta dinlenen bir kişi sadece dinlenmiş olmaz aynı zamanda evindeki atıklarla neler yapılabildiği hakkında da fikir sahibi olur. Çocuklarımıza da güzel bir örnek olmuş. Geri Dönüşümün önemiyle ilgili çok güzel bir workshop olmuş 😊 Düşünenleri ve yapanları kutlamak gerekir. Mutlaka görmelisiniz.

2021:08:19 10:55:26
İzzet Demirler

İzzet Demirler

Çocuklar için ilgi çekici bir park olmuş. Atık metallerden geri dönüştürülerek yapılan heykeller adeta bir sanat eseri gidilip görülmesi gereken bir yer

2022:12:29 16:44:25
SERENAY CAYLAN

SERENAY CAYLAN

Çocuk parkı olarak güzel bir yer.kopekle gelmiş bir bayan vardı hayvanları çok seviyor ama çocuk parklarına girmelerini uygun bulmuyorum yasak getirilmeli.Geri dönüşüm fikri hem bilinç oluşturma hem de görsellik anlamında çok güzel ancak eserler yetersiz geldi.Bir yarışma yada katılım sağlanıp halkın desteğiyle biraz daha geliştirilebilir diye düşünüyorum.hem insanımızın içindeki cevheri çıkarma hem de parkı sahiplenme anlamında fark yaratan bir proje olabilir.emegi geçen herkese çok teşekkürler

2021:02:01 18:38:59
A CN

A CN

Çok güzel bir alan olmuş çocukların hoş vakit geçirecekleri yerlerden biri ve geri dönüşüm olması ayrıca başarılı çok beğendik ve güzel vakit gecirdik

2021:06:24 16:28:39

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Denizli Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı