Denizli Buyuk Sehir Belediyesi Parki

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 10 Yorum Ekle

Denizli Büyükşehir Belediyesi Parkı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Parkı, Denizli şehrinde yer alan geniş ve yeşil bir alanı kapsayan bir rekreasyon alanıdır. Park, ziyaretçilere doğayla iç içe vakit geçirme imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Denizli Büyükşehir Belediyesi Parkı, 2005 yılında Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılmıştır. O günden bu yana şehir sakinlerine huzurlu bir ortam sunmaktadır.

Hizmetler ve Ürünler

  • Piknik alanları
  • Kafeterya ve restoranlar
  • Çocuk oyun alanları
  • Bisiklet ve yürüyüş yolları

Müşteri Hedef Kitlesi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Parkı, her yaş grubundan ziyaretçilere hitap etmektedir. Aileler, çocuklar, gençler ve yaşlılar parkta keyifli vakit geçirebilirler.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Parkı, şehirdeki stresli yaşamdan uzaklaşmak ve doğayla iç içe olmak isteyen herkes için mükemmel bir kaçış noktasıdır. Temiz ve düzenli bir ortamda dinlenmek isteyenler için ideal bir seçenektir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Denizli Merkez Denizli Buyuk Sehir Belediyesi Parki Yorumlar - 1

user276107

Denizli Büyükşehir Belediyesi Parkı oldukça güzel ve bakımlı bir park. Yeşillikler arasında yürüyüş yapmak, banklarda oturup dinlenmek çok keyifli. Çocuk oyun alanları da oldukça geniş ve güvenli. Ayrıca park içerisindeki kafe de çok şirin ve lezzetli atıştırmalıklar sunuyor. Kesinlikle Denizli'de gezilecek yerler arasında bulunması gereken bir park.

27 Ağustos 2024
Irfan YILDIZ

Irfan YILDIZ

Temiz değil öğrenciler ve köpek sahiplerinin sorumsuzlugu...Belediyemiz bakımını yapiyor..yemyesil..

2017:12:19 09:48:58
Murat Aris

Murat Aris

Çok tatlı yürüyüş ve koşu aynı zamanda bisiklet yolu hepsi bir arada tüm halk spor için oraya gidiyor. Ama bir kaç eksiği var onuda yazmadan geçemeyeceğim.1 portatif de olsa lavabo koyması gerekir belediyenin2 spor aletlerinin bakımı yapılmalıdır. Artı yenilenmeli3 çok çocuklu aileler de spor için geliyor onlar içinde emzirme ve bebek bakım odası yapılmalıUMARIM BU İHTİYAÇLAR KARŞILANIR.

2020:06:20 18:08:54
Aylin Argın

Aylin Argın

Denizlinin en guzel yürüyüş yolu burasi olmalı. Sonbaharda cok guzel oluyor burasi.agaclar yapraklar manzara her güzellik mevcut.fotograf cekimleri icin cok uygun .Trafik olmasa daha guzel olabilir mi bilemiyorum ama yürüyüş yapmak muzik dinlemek hayvan gezirmek icin en ideal yer

2019:12:10 12:22:24
Ismail Gökce

Ismail Gökce

Çok güzel ancak çok kalabalık olmaya başladı bu aralar dikkat etmek gerekli ! Virüsten dolayı.

2020:11:27 09:52:44
Berkay Çetin

Berkay Çetin

Çok kalabalık oluyor eskisi gibi değil . Spor aletleri bakımsız .

2021:02:20 23:38:51

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Denizli Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı