Black & White Art Studio

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 8 Yorum Ekle

Denizli Black & White Art Studio

Black & White Art Studio, Denizli şehrinde sanatseverlere hizmet veren bir sanat stüdyosudur. 2010 yılında kurulan işletme, fotoğrafçılık, resim, grafik tasarım ve diğer sanat alanlarında hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Black & White Art Studio, sanatseverlerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana birçok başarılı proje ve sergiye imza atmıştır.

Fiyat Politikası

  • Fiyatlar hizmete göre değişiklik gösterebilir, detaylı bilgi için iletişime geçebilirsiniz.
  • Öğrencilere özel indirimler mevcuttur.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli sanatçılarla çalışma imkanı.
  • Çeşitli sanat alanlarında hizmet sunma.
  • Yaratıcı ve özgün projeler geliştirme.
Black & White Art Studio, sanatseverler için ideal bir ortam sunmaktadır. Profesyonel ekibi ve geniş hizmet yelpazesi ile her türlü sanatsal ihtiyaca cevap verebilmektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Denizli Black & White Art Studio Yorumlar - 1

user276077

Denizli Black & White Art Studio Boyacı, harika bir hizmet sunuyor. Çalışmaları çok profesyonel ve detaylı. Boyacı çok yetenekli ve işini severek yapıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

27 Ağustos 2024
ismail akşit

ismail akşit

Merhaba. Kızımın çekimlerini Buğra bey yaptı. Çok rahatlatıcı konuşarak ve tavsiyeleri ile rahatça cekimimizi yaptık. Çok emek harcıyorlar ve harika fotolar aldık. Çok teşekkürler.

2020:12:04 16:40:52
murat göce

murat göce

Denizli'nin en iyi fotoğrafçılarından biri. Ekip genç ve dinamik. Çok güler yüzlüler. Fotoğraflar zaten mükemmel. Dış çekimler o kadar eğlenceli geçiyor ki anlatamam. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Fotoğrafçınıza karar vermeden mutlaka görüşün derim.

2022:09:02 13:01:38
Figen Yazıcıoğlu

Figen Yazıcıoğlu

Tesadüf bir düğünde denk geldigim bir fotograf stüdyosu. Uzun sacli calisan kisinin argo hareketleri o kadar garip geldi. Stüdyoyu sorma gereksinimi duydum. Kesinlikle uyari yapilmasi gerekiyor

2022:08:29 20:24:05
Ferhat Alp

Ferhat Alp

Ilk kez vesikalık çekilmek üzere girdim, çok harika bir işletme.Sahipleri kibar ve cana yakın. Kahve ve çay ikram ettiler. Çok kısa sürede fotoğraflarımı teslim edip beni mutlu gönderdiler. Süleyman Bey olsun Hilal olsun çok ılgililer. Oğlumun sünnet çekimleri konusunda da anlaşma sağladık. Herkese tavsiye ederim.

2021:09:13 15:21:44
Niyazi B.

Niyazi B.

Her türlü çekimlerinizi yaptırabileceğiniz, güler yüzlü hizmet anlayışı ile size asla yarı yolda bırakmayacak Gelin-damat, Bebek, Doğum, Hamilelik fotoğraf çekimlerinizi farklı konseptler ayrıcalığı ile yaptırabileceğiniz güzide fotoğraf stüdyosu. Dış ortam çekimleri ve dron çekimlerini de unutmayalım!!!

2020:06:04 19:07:01

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Denizli 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı