Keklikoğlu Nakliyat

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 13 Yorum Ekle

Denizli Keklikoğlu Nakliyat

Keklikoğlu Nakliyat, Denizli şehrinde faaliyet gösteren bir nakliyat firmasıdır. 20 yılı aşkın tecrübesiyle müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Keklikoğlu Nakliyat, 2000 yılında kurulmuş olup, kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Firma, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli nakliyat hizmeti sunmayı ilke edinmiştir. Fiyatlandırma konusunda şeffaf bir politika izlemektedir.

Önemli Özellikler

  • Hızlı ve güvenilir taşımacılık hizmeti
  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Geniş araç filosu
  • Paketleme ve montaj hizmetleri
Keklikoğlu Nakliyat, müşterilerine sunduğu kaliteli hizmet, uygun fiyat politikası ve profesyonel ekibiyle tercih edilmesi gereken bir nakliyat firmasıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Denizli Merkez Keklikoğlu Nakliyat Yorumlar - 1

user275979

Denizli Keklikoğlu Nakliyat Taşıma Şirketi, son derece profesyonel ve güvenilir bir hizmet sunuyor. Eşyalarımı taşırken hiçbir sorun yaşamadım ve her şey zamanında ve düzgün bir şekilde teslim edildi. Personelleri de son derece nazik ve yardımseverdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

26 Ağustos 2024
Mustafa Verimcek

Mustafa Verimcek

İşçilik ve kalite yönünden profesyoneller ucuz işçiliği her yerde bulabilirsiniz ama eşyanın zarar gördükten sonra çaresini bulamayabilirsiniz.

2024:01:24 16:10:16
david season

david season

Sene 2021 oldu 2018 temmuz ayından Bağbaşından Şemiklere taşındık. Temennimiz bı daha taşınmamak oldu sayelerinde.Fazlasıyla 2,5 yıl oldu hatalar olur ama telafisi hususunda acayip teknikleri var.Koltuk takımı ayağı kırıldı hadi vidaladilar bı şekilde tutturdular.Dolap arkalığı catlattilar nede olsa arkada görünmez bu dediler.Çocuk yatağı cekmecem asansörden düştü parçalandı. Hemen bı kaç güne gelecekti. Şimdi bakıyorum 900 gün geçmiş daha cekmecenin rafı boş duruyor. Defalarca aradım yok marangoz meşgul yok ustalar gecikti yok arabamda bı türlü o tarafa yolumuz düşmedi cevapları ile tatmin olduk.Artık ne aramaya nede görüşüp birşeyler demeye tahammülüm yok. Takdir Allah'ın yorumlar sizlerin...

2021:01:24 13:31:21
Recep Besparmakkaya

Recep Besparmakkaya

Şenol abi ve ekibi bugun harika bir iş çıkardılar ve çok hızlı bir şekilde işi bitirdiler. Emeğinize ve yüreğine sağlık. Bir daha taşınacak olsam direkt bu firmayı ararım. Süleymana çay vermeyi unutmayın 😂😂😂

2020:12:29 23:01:27
Sezin Gürcan

Sezin Gürcan

Böyle taşıma olmaz bütün eşyalarım mahvoldu kızımın karyola başlığını kırdılar yaptıralım diye götürdüler aradan 10 ay geçti hâlâ daha gelecek. Sonra da parçayı kaybettik diyorlar .. Kapatılması gereken bir firma.

2019:05:24 11:45:12
Turgut TARKAN

Turgut TARKAN

Bunlar gibi lûzumsuz insanlar(insanız diye geçinenler) nasıl hâlâ bu piyasada iş yapıyorlar, anlayabilmiş değilim; yaşadıklarımı hiç yazmayayım, sövüp-sayıp uzatmayayım...

2019:12:08 08:09:28

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–18:00
  • Salı 08:00–18:00
  • Çarşamba 08:00–18:00
  • Perşembe 08:00–18:00
  • Cuma 08:00–18:00
  • Cumartesi 08:00–18:00
  • Pazar Kapalı

Denizli Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı