Hangover Çamlık

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 7 Yorum Ekle

Denizli Hangover Çamlık

Denizli şehrinde bulunan Hangover Çamlık, eğlenceli ve keyifli bir atmosfer sunan bir eğlence mekanıdır. İşletme, gençler ve genç ruhlu insanlar için ideal bir buluşma noktasıdır.

Tarihçe

Hangover Çamlık, 2015 yılında Denizli'de açılmıştır. O günden bu yana müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı ve unutulmaz deneyimler yaşatmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Giriş ücreti: 50 TL
  • İçecek fiyatları: 10 TL - 50 TL arasında değişmektedir
  • Yemek menüsü: 20 TL - 100 TL arasında değişen fiyatlarla sunulmaktadır

Önemli Özellikler

  • Canlı müzik performansları
  • DJ performansları
  • Karaoke geceleri
  • Özel etkinlikler ve partiler
Hangover Çamlık, genç ve dinamik bir ekip tarafından işletilmektedir ve her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Eğlenceli atmosferi, kaliteli hizmeti ve farklı etkinlikleri ile Denizli'de tercih edilmesi gereken bir eğlence mekanıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Denizli Hangover Çamlık Yorumlar - 1

user275951

Denizli Hangover Çamlık Gece Kulübü, harika bir eğlence mekanı! Müzikleri, atmosferi ve içecek seçenekleriyle gerçekten keyifli bir gece geçirmenizi sağlıyor. Personel de son derece ilgili ve profesyonel. Kesinlikle tavsiye ederim.

26 Ağustos 2024
Burak Eren Kesmez

Burak Eren Kesmez

Bana mekan cok farketmez gittigim yerin atmosferi fena degilse ortama uyarim ama bu mekana her gittigimde sise aciyorum ve her defasinda farkli fiyat soyluyorlar herkes kafasina gore fiyat veriyor. Zam bahanesi de olamaz cunku fiyat bi artiyor bi azaliyor. Adam geliyo kafasina gore veriyor fiyati ben de gitmeyi biraktim. Raki icilecek kismi guzel bana gore ancak eglence gece kulubu kismi kesinlikle bu yuzden sacma ve gereksiz

2024:01:17 07:51:49
Gülçin Köseoğlu

Gülçin Köseoğlu

Hepsi bir arada ❤️🔥💫Hangover ve Ziyade 10 numara mekanlar olmuş. Rahatça eğlenip dans edebileceğiniz , canli performans dinlebileceginiz , sohbet edebileceğiniz keyifli mekanlar. Ziyade Çamlık ayrı güzel . Atatürk köşesi enfesss. Bizimle ilgilenen Özlem Hanıma güler yüzlü hizmeti için teşekkür ederim. Personel ve kadın güvenlikler saygılı. Bar daki arkadaşlar çok nazikler. Bardan karpuz ,şekerpare ,fındık yememe rağmen ters davranmadılar😍💫🤍 İçki fiyatları gayet uygun. Dj ' in biraz daha güncel parçalar seçmesini tercih ederdim. Sia-Ava Max-Karol G.-Mabel -Tallisker vb..

2022:09:13 08:48:47
Sena Gürcan

Sena Gürcan

Denizlide gittiğim ilk eglence mekanıydı. Ben hayatımda böyle iğrenç bi yer görmedim. Garsonlar ilgili fakat menüler eksik orayı geçiyorum. Kapıdaki arkadaslar sanki caddenin tapusunu almış gibi motorlarımızı park etmemize izin vermeyip bir de yasak diyorlar haha hayırdır? Mekanın önüne sadece işletme sahibi araba koyabiliyormuş:))))) Ha şimdi güzel parça çalar diye diye saat 20.30 gibi gittiğimiz mekanda 23.30 gibi ayrıldık. Dj çok kötüydü. Çıkarken kapıdaki elamanın bir daha gelmeyin park etmeyin vs gibisinden sözlerine maruz kaldık. Kısacası hayatında hiç mekan görmemiş genç arkadaşlarımız için bir kerelik gidilebilir. Ama hayatında türlü şehirde türlü mekanlara giden arkadaslarım için hizmet kalitesi dip. Denizli yani çok bi sey beklememek gerek.

2023:08:09 21:07:41
Ebubekir Kaplan

Ebubekir Kaplan

Burayı tavsiye etmem kimse gitmesin bence ben kamera alarm sistemleri yapan birisiyim bu hangoverinde işini yaptım uydu sistemi kurdum icerdeki iki tane biri direkte büyük biride en alt katta barın yanındaki kapının üstünde TV kurdum malzememi kendimden kullandim işi bitirdim bana dediler di parani haftaya cuma ayarliyqcaz dediler ve hala vermediler gecelik milyar milyar para kazanıyorlar ama bir emekçinin parasıni vermiyorlar çocuğumun rızkını yiyorlar benim akşama kadar canım çıktı çalışacağım çatılarda gezecegim diye sıcağın altında hakkımı helal etmiyorum

2023:09:22 17:08:19
Ebru Bölük

Ebru Bölük

Denizli’de ilk gittiğim club.. Öncelikle mekan temizlik konusunda mükemmel. Çalışanlar gayet güleryüzlü , havuz kısmı çok iyi olmuş. Sanki Denizli’de değilmişsin havası veriyor. Ayrıca Ziyade kısmına mekanın bayılıyorum :)

2023:09:27 14:00:27

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 17:00–05:00
  • Salı 17:00–05:00
  • Çarşamba 17:00–05:00
  • Perşembe 17:00–05:00
  • Cuma 17:00–05:00
  • Cumartesi 17:00–05:00
  • Pazar 17:00–05:00

Denizli 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı