Victoria Denizli

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 6 Yorum Ekle

Victoria Denizli

Victoria Denizli, Denizli şehrinde bulunan bir güzellik merkezidir. 2005 yılında kurulan işletme, müşterilerine geniş bir yelpazede güzellik ve bakım hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Victoria Denizli, uzun yıllara dayanan deneyimi ve uzman kadrosuyla müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır. İşletme, güzellik ve bakım sektöründe öncü bir marka olmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Victoria Denizli, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır.
  • Fiyatlar, hizmetin türüne ve süresine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli kadrosu
  • Geniş hizmet yelpazesi
  • Kaliteli ürünler kullanımı
  • Müşteri odaklı hizmet anlayışı
Victoria Denizli, müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için sürekli olarak kendini yenilemekte ve geliştirmektedir. Kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikasıyla tercih edilmesi gereken bir güzellik merkezidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Denizli Merkez Victoria Denizli Yorumlar - 1

user275947

Denizli Victoria Denizli Gece Kulübü, şehrin en popüler eğlence mekanlarından biri. Müzikleri ve atmosferiyle geceyi doyasıya yaşamak isteyenler için ideal bir mekan. Personelin ilgisi ve hizmet kalitesi de oldukça memnun edici. Ancak bazen kalabalık olabiliyor ve yer bulmak biraz zor olabiliyor. Genel olarak keyifli bir gece geçirmek isteyenler için tavsiye ederim.

26 Ağustos 2024
Aysel Çetinkaya

Aysel Çetinkaya

Buna clup denirse diğer gördüklerimize ne denir bilmiyorum. İlk defa gelen birini cezbedebilir. Ama farklı şehirlerde gitmiş insanlar için berbat. Bir kere çalışanlar kaba agresif suratsız. Güvenliğinde barmene kadar tuhaflar. Ortam basık dar havasız. Sigara dumanından göz gözü görmüyor. Dar olduğu için kalabalık herkes birbirine çarpıyor. Gelen profil öğrenci ve alemciler 30 yaş üstü insan yoktu diyebilirim. Şarkılar güzeldi DJ başarılı fakat atmosferi ve çalışanları yüzünden keyiflenemedik maalesef.

2023:11:12 09:00:05
Azra Nur

Azra Nur

Kapıdaki güvenlik aşırı derece kabaydı. Kapı dışında kapıda duran şişman sakallı bir adam kadınları aşırı rahatsız edici şekilde süzüyor, rahatsızlığımızı dile getirdiğimizde toplu halde kapıda bekleyen bir erkek grubu üstümüze gelip bunun onun işi olduğunu savunup bir de çirkin bir şekilde kovdular kapının önünden. Yönetimin çalışanlarını daha sık takip etmesini öneriyorum.Haftasonu kalabalık yüksek talep gören bir mekan olduğunu biliyorum ama lütfen gitmeyin.Ayrıca ilgili birimlere sırf bu olaydan dolayı şikayetimi ileteceğim.

2023:09:21 21:08:17
beyaz_çoraplar

beyaz_çoraplar

Güvenlikler tam keko... Nerede dans edeceğinize kadar karışıuorlar ve şikayer merci yok. Sakın gitmeyin gecemiz zehir oldu...

2023:11:12 23:34:05
Sinem Kaçan

Sinem Kaçan

Berbat bir gün yaşadık. Eğlenmek, oynamak için gidilen bir mekan ama o hareketi yapmayın, böyle oynamayın, öyle içmeyin dediler resmen şaka gibi.

2023:07:08 22:14:49
Zeynep

Zeynep

Dün doğum günü kutlamaya gittik ve malesef bize berbat bir gece yaşattılar. Güvenliğin bir kadını gelip de "daha sakin dans edin" diye uyarması kadar absürt bir olay daha yok! 48 kilo bir insanım dansımla insanları nasıl rahatsız edebiliyorum acaba? Burası bir club burada dans edilir insanlar bunun için geliyor zaten. Siz kalkmış dans etmemize laf ediyorsunuz. Şikayet edelim diye rezervasyona bakan kısma gittik oradaki kadın personel vurdum duymaz bir şekilde bizi kenarda bırakıp başka yere gitti. Onu beklerken rezervasyondaki 40lı yaşlarındaki erkek çalışan kız kardeşimi duvara iterek şiddet uygulamaya kalkıştı ve birde üzerine "atın bunları mekandan" diye bağırmaya başladı. Hayatımda bu kadar rezil bir işletme görmedim. Birde yetmiyormuş gibi eşimin cüzdanı mekanda kayboldu. Polisi çağırdık mekan çalışanlarından kısa boylu bir erkek eşime diklenerek "biz sizin cüzdanınızı çalmayız düzgün konuşacaksın"dedi. Bizim cüzdanımız mekanda kayboldu siz çaldınız demedik diyoruz hâlâ kendi üstlerine alınıyorlar biz çalmayız diyorlar saçma sapan. Güvenlik kamerları incelensin diyoruz ona rağmen bize atarlanmaya devam ettiler. Karakola gittik ne hikmetse 15 dk sonra cüzdan bulundu! Ben hakkımı helal etmiyorum kesinlikle. Böyle ahlaksız bir işletme görmedim. Bize bu geceyi yaşatan herkese hakkım haram olsun!

2022:10:23 14:34:22

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 23:00–04:00
  • Salı 23:00–04:00
  • Çarşamba 23:00–04:00
  • Perşembe 23:00–04:00
  • Cuma 23:00–04:00
  • Cumartesi 23:00–04:00
  • Pazar 23:00–04:00

Denizli Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı