Pehlivanoğlu Nakliyat

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 7 Yorum Ekle

Pehlivanoğlu Nakliyat Denizli

Pehlivanoğlu Nakliyat, Denizli şehrinde 20 yıldan fazla bir süredir hizmet veren köklü bir nakliyat firmasıdır. Müşterilerine güvenilir, hızlı ve kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Tarihçe

Pehlivanoğlu Nakliyat, 2000 yılında Denizli'de kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana sürekli olarak müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir. Deneyimli ve uzman kadrosuyla müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Pehlivanoğlu Nakliyat, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı amaçlamaktadır. Fiyatlandırma politikası şeffaf ve adil olup, müşterilerin bütçelerini zorlamadan taşınma işlemlerini gerçekleştirmeyi hedeflemektedir.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Güvenilir ve sigortalı taşımacılık
  • Modern araç filosu
  • Hızlı ve zamanında teslimat
Pehlivanoğlu Nakliyat, müşterilerine sunduğu kaliteli hizmet, uygun fiyat politikası ve güvenilir taşımacılık ile tercih edilmesi gereken bir nakliyat firmasıdır. Taşınma işlemlerinizde güvenle tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Denizli Merkezefendi Pehlivanoğlu Nakliyat Yorumlar - 1

user275915

Denizli Pehlivanoğlu Nakliyat Taşıma Şirketi ile taşınma işlemimde çok memnun kaldım. Eşyalarımı titizlikle taşıdılar ve hiçbir sorun yaşamadım. Personelleri çok profesyonel ve işlerini hakkıyla yaptıklarını gördüm. Kesinlikle tavsiye ederim.

26 Ağustos 2024
Mehmet türkeş

Mehmet türkeş

Merhaba,Size nakliye şirketinizle yaşadığım olumlu deneyimi paylaşmak istiyorum. Eşyalarımı taşıtmak konusunda öncelikle büyük bir endişe taşıyordum, çünkü daha önceki deneyimlerim pek de olumlu olmamıştı. Ancak sizinle çalıştığım için gerçekten memnunum.Taşıma işlemi başladığında, eşyalarımın güvenliği konusunda endişelerim vardı. Ancak ekibiniz, eşyalarımı dikkatli bir şekilde paketledi ve taşıma sürecinde herhangi bir hasar olmadan taşıdı. Bu, benim için çok önemliydi ve bu konuda sizinle çalışmaktan dolayı gerçekten mutluyum.Ayrıca, taşıma sürecinin düzgün bir şekilde planlandığını ve zamanında gerçekleştiğini görmek beni memnun etti. Eşyalarımı yeni evime güvenli bir şekilde teslim aldım ve bu da benim için büyük bir rahatlık sağladı.Son olarak, nakliye ekibinizin profesyonelliklerini ve yardımseverliklerini takdir ediyorum. Herhangi bir soru veya endişe olduğunda, her zaman yardımcı oldular ve bu da benim için rahatlatıcı bir deneyimdi.Siz ve ekibinizle çalışmaktan gerçekten memnun kaldım ve gelecekte ihtiyaç duyduğumda sizi tercih edeceğim. Teşekkür ederim, başarılı bir taşıma deneyimi yaşattığınız için.Saygılarımla,

2023:09:09 20:06:30
YILDIZ

YILDIZ

İnternet yorumlarına bakıp diğer şirketlere göre daha pahalı olmasına rağmen eşyalarım zarar görmesin, düzgün taşınıp monte edilsin diye Pehlivanoğlu'na taşıttım fakat çok berbat. Çoğu eşyada kırık-çizik oldu ve monte edemediler. 3 kişi geldi saygısızca izin almadan özel eşyalarımı kullandılar, zorla çalışır gibi eşyaları atarak sağlam İstikbal bazama ve genç odasının birçok yerine hasar verdiler. Patronları Erdal Bey de ilgilenmeyip umursamaz davrandı. Kalitesiz bir şirket taşıttığıma pişman oldum. Ayrıca hâlâ yarım yamalak bıraktıkları eşyaları kurmaya çalışıyoruz.

2023:08:19 14:42:05
Özlem Çendek

Özlem Çendek

Ekip arkadaşları çok güzel çalışıyor ama Firmayı Kesinlikle tavsiye etmiyorum eşyam ilk defa taşındı bir yerinde kırık çıkık olmayan tertemiz eşyaydı hem buzdolabımın yanını çizmişler hem konsolumu en önemliside bazamın ayağı kaynak kısmından kırılmış ekip gidince farkettik patronları asla kabul etmedi gittiğiniz yer denizliye çok uzaktan tutunda bizden kaynaklı değil vs gibi gibi birsürü bahane buldu sonraki günler de defalarca aramama rağmen telefonlarıma asla bakmıyor 25 bin ₺ para verdik karşılığı bu saygısızlık olmamalı uzaksak bir telefonla herşey yakın oluyor bende bu firmayı netten bulup çağırdım çözüm odaklı asla değiller benden size tavsiye uzak durun. Bizde cimerde görüşeceğiz artık

2023:09:09 18:46:21
-IOOI- xqpx

-IOOI- xqpx

Yandığım en lanet nakliye şirketi . Pisler dikkatsizler, eşyalarınızı bunlara emanet edilmez.Sigara içip heryeri yakmışlar, biz yapmadık diyor.Dolaplar çizilmiş. Biz yapmadık diyorlar. Ptronu arıyorum , oda ilgisiz biz yapmadım diyor, halbuki kendisi yoktu. İşler güçleri para olmuş. İnsanlık yok !!!! Kesinlikle TAVSİYE ETMİYORUM DİKKATLİ olun!!!!

2023:08:31 11:58:25
Onur Can rahmet

Onur Can rahmet

Harika bir nakiliye şirketi eşyalarımı sorunsuz çiziksiz yükleyip boşalttılar.Elemanları saygılıydı. 3 Kere taşıttım1'inde bile eşyalarımda çizik çıkmadı Çok profesyonel Bir şirket. Pehlivanoğlu nakliyatTavsiye edilir

2023:09:09 19:57:42

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Denizli Merkezefendi 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı