Öz Ayyıldızlar Evden Eve Nakliyat Denizli

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 7 Yorum Ekle

Denizli Öz Ayyıldızlar Evden Eve Nakliyat Denizli

Öz Ayyıldızlar Evden Eve Nakliyat Denizli, Denizli şehrinde evden eve nakliyat hizmeti sunan köklü bir firmadır. 20 yılı aşkın tecrübesi ile müşterilerine güvenilir ve kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

1998 yılında kurulan Öz Ayyıldızlar Evden Eve Nakliyat Denizli, kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir. Profesyonel ekip ve geniş araç filosu ile müşterilerine güvenilir taşımacılık hizmeti sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Öz Ayyıldızlar Evden Eve Nakliyat Denizli, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Hizmetlerimiz için detaylı fiyat teklifi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Geniş araç filosu
  • Güvenilir ve kaliteli hizmet
  • Paketleme ve montaj hizmeti
Öz Ayyıldızlar Evden Eve Nakliyat Denizli, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak güvenilir ve kaliteli hizmet sunmaktadır. Eşyalarınızı güvenle taşımak ve sorunsuz bir şekilde yerleştirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Denizli Öz Ayyıldızlar Evden Eve Nakliyat Denizli Yorumlar - 1

user275911

Denizli Öz Ayyıldızlar Evden Eve Nakliyat firması ile taşınma işlemimiz oldukça sorunsuz ve hızlı bir şekilde gerçekleşti. Ekip oldukça profesyonel ve işlerini titizlikle yaptılar. Eşyalarımız hiçbir zarar görmeden yeni adresimize taşındı. Kesinlikle tavsiye ederim.

26 Ağustos 2024
Özcan Şahin

Özcan Şahin

Eskişehir’den Denizli’ye ev eşyası taşınacaktı. Firma sahibi Kadir bey tarafıma ulaştı ve bende Denizli firması oldukları için kendilerini tercih ettim iyiki de tercih etmişim sorunsuz bir şekilde eşyamı taşıdılar ilk defa ev taşımıyorum çoğu nakliyeci gibi araca eşyayı yükler yüklemez paranın hepsini ödeyin gibi cümleler duymadım ellerine emeklerine sağlık 👍

2024:01:12 23:26:51
Ramazan Eren

Ramazan Eren

Ahmet çıracı ustaya ve ekinin emeğine yüreğine sağlık Denizli’den Dalaman’a bizleri güvenli ve sağlam bir şekilde taşıdılar evden eve nakliyeyi başka bir boyuta taşımışlar gerçekten her konuda ellerinden gelen bütün yardımları yapmışlardır sanki kendi eşyalarını taşıyormuş gibi çalıştılar .Taşıma işinin bir numarası herkese şiddetle tavsiye eserim

2022:10:01 19:21:55
mahmut yılmaz

mahmut yılmaz

Sözlerine sadık olmayan taşımacılık şirketi. Dedikleri saatte gelmiyorlar. Geliyorlar sonra araya başka iş alıyorlar. Biraz şikayetçi olduğunuzda ters türs konuşuyorlar. Dikkat edin. Bir kez daha düşünün.

2023:07:24 09:56:03
Remziye güzel

Remziye güzel

Denizli'den İstanbul'a evimi taşıttım çok titiz ve profosyonel bir çalışma oldu. Ayyıldızlar ekibine ve Kadir Bey'e çok teşekkür ederim. Söz verdikleri gibi tam zamanında taşınma gerçekleşti. Paketleme ve çalışanların güler yüzlülüğü ile her şey sorunsuz bir şekilde ilerledi. Ben çok memnun kaldım ve gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

2023:01:01 18:59:02
halil efe

halil efe

Çivril ırgıllı mahallesinden Denizli merkeze eşyamı taşıttım herşeyi çok güzel bı şekilde kilimlerle sardılar bağladılar sökülecek eşyalari söktüler. Hiç birşeye zarar vermeden yeni evime herşeyi kurdular indirdiler ve fiyat olarak da piyasaya göre çok iyi. Muhammet ustama ve ekibine çok teşekkür ederim ellerinize kollariniza sağlık . Rabbim hayırlı kazançlar versin inşallah

2023:01:01 18:05:47

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–23:00
  • Salı 08:00–23:00
  • Çarşamba 08:00–23:00
  • Perşembe 08:00–23:00
  • Cuma 08:00–23:00
  • Cumartesi 08:00–23:00
  • Pazar 08:00–23:00

Denizli 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı