Görüntülenme - 6 Yorum Ekle

Denizli Horoz Nakliyat

Denizli Horoz Nakliyat, 2005 yılında kurulmuş bir nakliyat firmasıdır. Şehir içi ve şehirler arası taşımacılık hizmetleri sunmaktadır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firma, güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla sektörde kendine sağlam bir yer edinmiştir.

Tarihçe

Denizli Horoz Nakliyat, kurulduğu günden bu yana sürekli olarak müşteri odaklı hizmet anlayışını benimsemiştir. Tecrübeli ve profesyonel ekibi ile her türlü taşımacılık ihtiyacını karşılamaktadır.

Fiyat Politikası

Denizli Horoz Nakliyat, müşterilerine uygun fiyatlar sunmaktadır. Hizmet kalitesinden ödün vermeden, rekabetçi fiyatlarla taşımacılık hizmeti sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Hızlı ve güvenilir taşımacılık hizmeti
  • Profesyonel ve tecrübeli ekip
  • Şehir içi ve şehirler arası taşımacılık imkanı
  • Paketleme ve montaj hizmetleri
Denizli Horoz Nakliyat, müşterilerine kaliteli ve güvenilir taşımacılık hizmeti sunarak, taşınma sürecini kolaylaştırmak için yanınızda.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Denizli Merkez Horoz Nakliyat Yorumlar - 1

user275905

Denizli Horoz Nakliyat Taşıma Şirketi, son derece profesyonel ve güvenilir bir hizmet sunuyor. Eşyalarımı taşırken hiçbir sorun yaşamadım ve her şey zamanında ve düzgün bir şekilde teslim edildi. Personelin ilgisi ve özeni de takdire şayandı. Kesinlikle tavsiye ederim.

26 Ağustos 2024
ozan serkan guzel

ozan serkan guzel

allah kimseyi horoz nakliyat'a muhtaç etmesin! cumartesi teslimata cikarilacak kargoyu "adres yetersizliği" gerekçesiyle teslim etmedikleri gibi telefonla aramaya bile tenezzül etmediler. İki gun sonra aradigimizda da "iki gun icinde isleme alinacak" dediler. hala bekliyoruz. Burdan Bauhaus'a da bilgi olsun, calisacagi firmaları iyi secsin.

2023:07:17 10:54:17
Bilal Karaobali

Bilal Karaobali

Sadece sadece ALLAH BE..SINI VERSİN.KARGOM BİR TÜRLÜ GETİRİLMİYOR.

2023:12:14 11:03:09
Brky Özer

Brky Özer

Allah kimseyi muhatap etmesin sizinle.

2023:09:26 14:43:32
Serkan Dursun

Serkan Dursun

Denizli şubesi Telefon yanlış, adres yanlış, 5 ürün aldım 4urun başka kargolarla adresime ulaştı. Horoz lojistik ile gelecek olan adres yetersiz diye geri iade edilmiş. Genel merkezle irtibata geçtiğimde Denizli'deki büro dan bana konum bilgisi göndereceklerini söylediler ama hiç bir şey gelmedi ve kendi imkanlarımla buldugumdaysa kapanmisti. Asla tercih etmeyeceğim ve kimseye tavsiye etmeyeceğim bir firma. Kimse kusura bakmasın

2021:12:25 11:46:54
Elif Deniz

Elif Deniz

Merhaba Tahmini teslim sürem geçti ürünlerimin aciliyeti var bu gün tarafıma ulaşmasını bekliyorum. Bugün gönderimin tarafıma ulaşması halinde yorumumu güncelleyeceğim.

2021:04:23 07:06:40

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–17:30
  • Salı 08:30–17:30
  • Çarşamba 08:30–17:30
  • Perşembe 08:30–17:30
  • Cuma 08:30–17:30
  • Cumartesi 08:30–17:30
  • Pazar Kapalı

Denizli Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı