Sinter Terasse Hotel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 8 Yorum Ekle

Denizli Sinter Terasse Hotel

Denizli Sinter Terasse Hotel, şehrin merkezinde konumlanmış lüks bir oteldir. Misafirlerine konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunmayı hedefleyen otel, modern tasarımı ve kaliteli hizmet anlayışı ile dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Denizli Sinter Terasse Hotel, 2010 yılında hizmet vermeye başlamıştır. Otel, açıldığı günden bu yana misafirlerine en iyi hizmeti sunmayı ve konaklama deneyimlerini unutulmaz kılmayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

  • Otelimizde konaklama fiyatları oda tipine ve sezonlara göre değişiklik gösterebilir.
  • Konaklama fiyatlarına açık büfe kahvaltı dahildir.
  • Erken rezervasyon indirimleri ve özel kampanyalar mevcuttur.

Önemli Özellikler

  • Merkezi konumda bulunması
  • Lüks ve modern tasarımı
  • Konforlu ve ferah odalar
  • Restoran ve bar hizmetleri
  • Ücretsiz otopark imkanı
Denizli Sinter Terasse Hotel'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Merkezi konumu sayesinde şehirdeki önemli noktalara kolayca ulaşabilir, lüks ve konforlu odalarda keyifli bir konaklama deneyimi yaşayabilirsiniz. Ayrıca otelimizin sunduğu özel kampanyalar ile bütçenizi dostça tutabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Denizli Merkez Sinter Terasse Hotel Yorumlar - 1

user275683

Denizli Sinter Terasse Hotel'de konakladım ve gerçekten çok memnun kaldım. Otelin konumu harika, odalar temiz ve konforlu, personel çok ilgili ve yardımseverdi. Ayrıca otelin terasında harika bir manzara vardı. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

26 Ağustos 2024
Cemile Mirici

Cemile Mirici

Otel ambiaansi bahçesi odası yatağı her yerin temizliği otelin konforu odalarin genişliği ve beyfendinin güler yüzü ve keyifli sohbeti harikaydı. Ama kahvaltıda biraz hayal kırıklığı yaşadım simitler bayattı ve miktar olarak her şey çok azdi ekmeği bile azar azar istedikçe verdiler ve doğal ürünlerin çok zengin olduğu bir ilde herşey peynir zeytin bile market ürünleriydi ben Denizli ye özel yöresel bir lezzet beklemiştim. Ama size şehir ve şehirde yapılacak hakkında çok güzel rehberlik de ediyorlar. Şehre gider gitmez ilk once otele gidin eşyalarınızı bırakın yenecek gezilecek yerleri yapılacak şeyleri size tek tek anlatıyorlar

2023:08:27 08:04:59
Mualla Korkmaz

Mualla Korkmaz

En başta otel işletmecileri cana yakın ve samimi insanlar. Aile için kalınabilecek, bahçesi odaları güzel bir otel. Gezilecek yerlere konum olarak da yakın. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023:11:14 10:16:47
Emre Summak

Emre Summak

Aile olarak tek gece kaldık. Geldiğimiz gün travertenleri, sonraki gün ise antik şehri gezdik. Bir aile işletmesi ve işletenler çok naif insanlar. Odalar temiz ve düzenli, klima mevcut. Tesisin hoş bir ambiansı var. Bahçesinde kahvaltı çok keyifliydi.

2023:08:22 07:31:45
minnos simsek

minnos simsek

Bir butik otelden daha fazlasıydı. Odaların ve ortamın temizliği mükemmeldi. Kahvaltısı da oldukça başarılı. Sahibi Sami abi, eşi ve oğlunun çay ikramlı akşam sohbeti de çok keyifliydi. Her şey için teşekkürler.

2023:07:30 09:19:18
Pinar Ttnc

Pinar Ttnc

Sinter Terasse House Hotelde biz bu agostosta bi gece Pamukkale ziyareti icin kaldik... odalar cok güzel ve cok temiz. Ve otelin sahipleride sicsk kanli insanlardi. Kendinizi ev sahibi gibi hissettiriyorlardi... kahvaltisida cok güzel.. bidaha pamukkaleye gelsem yine burda konaklarim. Biz 1 cocuk bi bebekli aile olarak kaldik ve cok begendik.

2023:08:21 07:36:21

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Denizli Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı