The Cotton House

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 8 Yorum Ekle

The Cotton House Denizli

The Cotton House, Denizli şehrinde bulunan bir butik oteldir. 2010 yılında açılan otel, misafirlerine konforlu ve şık bir konaklama deneyimi sunmaktadır.

Tarihçe

The Cotton House, Denizli'nin tarihi Pamukkale bölgesinde yer almaktadır. Otel, bölgenin doğal güzelliklerine ve tarihi dokusuna saygı duyarak tasarlanmıştır. Misafirlerine sıcak bir ev ortamı sunmayı hedefleyen otel, her detayı özenle düşünülmüş bir şekilde misafirlerine sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Otelimizde konaklama fiyatları sezon ve oda tipine göre değişiklik gösterebilir.
  • Kahvaltı dahil konaklama seçenekleri bulunmaktadır.
  • Erken rezervasyon indirimleri ve özel paketler sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Şehir merkezine yakın konumda olması
  • Modern ve şık tasarımı
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • Ücretsiz otopark imkanı
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
Misafirlerimizin rahatı ve memnuniyeti bizim için en önemli önceliktir. The Cotton House, Denizli'de konaklama tercihleri arasında öne çıkan bir butik oteldir. Sizleri de misafir etmekten mutluluk duyarız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Denizli The Cotton House Yorumlar - 1

user275671

Denizli The Cotton House Konaklama harika bir deneyimdi. Otelin konumu çok merkeziydi ve odalar çok temiz ve konforluydu. Personel çok yardımsever ve güleryüzlüydü. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

26 Ağustos 2024
Fantina Belmando

Fantina Belmando

Dısarıdan basit bir bina ama ici özenle yapilmış ve döşenmiş. Gunubirlik kalimlarda yarı fiyatina kalabileceginiz yerler var ama bu rada kalmak bir zevk. Otel sahibi de cok efendi bir insan.

2023:09:19 13:33:53
Ephesus Tour

Ephesus Tour

Eşim ile beraber Pamukkale'ye gitmeden önce otel olarak The Cotton House otelini seçtik. Akşam saatlerin de otele geldiğimizde otel sahibi sayın Tufan bey bize çok yardımcı oldu. Hem Pamukkale ve otel çevresi hakkında bize bilgi verdi hem de Pamukkale de gidilebilecek yerleri söyledi. Kendilerine bizlere yardımcı olukları için çok teşekkür ederiz. Otel için şunları söyleyebiliriz. Kesinlikle fiyatını fazlasıyla hak eden, çok temiz, merkezi konumda ve de kahvaltısı çok iyi bir otelde konakladık. Servis muhteşemdi ve de Tufan beyler bize her konuda çok yardımcı oldular. Pamukkale'de hiç yabancılık çekmedik. En önemlisi kendimizi evimizde hissettik. Bu güzel tesis için ve de turizmi bilen bu değerli kişilerin Pamukkale turizimine kattıkları değer için çok teşekkür ederiz. Pamukkale'de konaklayacak uygun bir otel bakıyorsanız ve de temiz ve kaliteli bir ortam, hızlı ve güler yüzlü bir servis istiyorsanız hem sizlerin hem de aileleriniz kalabileceği bu güzel ve sevimli oteli kesinlikle tavsiye ediyoruz. Teşekkürler The Cotton House otel bizlere güzel ve değerli anılar biriktirme fırsatı verdiğin için.......

2023:07:14 06:18:47
Engin Yıldız

Engin Yıldız

Otelin konumu çok iyi. Odalar tertemizdi. Kahvaltı çok güzeldi. Tufan Bey çok yardımcı oldu. Kendisine teşekkür ederiz. İçiniz çok rahat konaklayabileceğiniz bir otel.

2023:08:01 13:21:15
Zencefil K.

Zencefil K.

On numara beş yıldız bir konaklama oldu, Kaş İstanbul ara durak konaklamamız için kaldık, çok ama çok temiz, misafirperver bir işletmeci 👏

2023:09:03 16:15:22
sLH üNaL

sLH üNaL

Pamukkalenin girişinde bulunan çok yıldızlı otellerde geçmiş dönemlerde çok kaldım, bu otellerin doluluklarindan dolayı the cotton hause otelinde ailecek kaldık ve samimiyetimle sunu söyleyebilirim ki hepsinin 10 puan uzerinde. Odalarin , banyoların temizligi ve kullanılan malzemelerin kalitesi bizi ailecek çok memnun etti. Herkese zerre kadar düşünmeden tavsiye ederim . Hatta kalmak için değil geçerken odaları gormek istiyorum deyip kararınızı sonrasında verebilirsiniz.

2022:08:20 18:53:57

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Denizli 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı