Bağbaşı Yaylası Bungalov Evleri

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 8 Yorum Ekle

Denizli Bağbaşı Yaylası Bungalov Evleri Yorumlar - 0

vahdet görür

vahdet görür

Bağbaşı yaylasına ulaşım teleferikle sağlanıyor kişi başı 20 lira 0-5 yaş ücretsiz. Teleferikle indikten sonra ücretsiz servisler var yaylaya giden. Sağolsun girişteki güvenlikler ve servis şoförü eşyalarımız taşıma konusunda yardımcı oldular. Ama bungalov evlerdeki çalışan için aynısını söyleyemecem. Hiç uslüp denen bişey yok sokak ağzıyla konuşuyor. 22 numaralı oda da kaldık biraz bakımsız kapılar gıcırdıyor klozet su damlatıyor. Fiyatlara gelince 1+0 100 lira 1+1 1200 lira kahvaltı dahil.

2023:09:04 18:08:09
cenk yılmaz

cenk yılmaz

bu kadar berbat bir yer görmedim1.bungalov evlerine teleferik ile çıkılıyor. 18.00 den sonra çıkış yok. Zaten Denizli sıcak 4-5 den sonra geziyorsun. Seni oraya hapsediyor. Sabah 10 a kadar hiçbir şekilde aşağıya inemiyorsunuz.2. Hiçbir şekilde sağlık hizmeti yok yani kayıp düşseniz veya dağın başında bir hayvan zarar verse edebilecek hiçbir sağlık ekibi ve ekipmanı yok3. Maalesef telefonda aradığımız zaman bize anlatılan hizmetle verilen hizmet arasında dağlar kadar fark var. Tek bir görevli koymuşlar o da bir şeyler yapmaya çalışıyor ama zor.Tek güzel tarafı doğal ve sessiz.Yani kısacası tatilinizi böyle bir yerde heba etmeyin.

2023:07:05 18:08:53
MEHMET ÖZBIÇAKÇI

MEHMET ÖZBIÇAKÇI

Konum çok iyi . Ancak Kafeterya / restoran çalışanları kendi havasında. Kahvaltısı kötü. Çay istiyorsun , ekmek getiriyorlar . Ekmek diyorsun , kızartıp getiriyoruz diyor . Ancak 2-3 günlük bayat ekmekleri getiriyorlar . Bazen kızartmadan getiriyor .

2023:07:31 08:58:59
RAMAZAN ATİK

RAMAZAN ATİK

Evlerin konumu harika.Personel ilgili;ancak evlerin bakima ihtiyaci var.Temizlik biraz daha onemsenmeli.Icerdeki hali berbat durumdaydi.Banyolar orta halli.yatak ve nevresimler havlular temizdi.Yayladaki oksijen temiz hava ve atmosfer ise muhtesem.

2023:09:30 18:50:24
Onur Sazan

Onur Sazan

Burada geçen sene de konakladım, havasını, doğasını ve hizmetlerini beğendim, çam, ardıç ve mazı ağaçlarının olduğu çok güzel bir yayla ve dağ, tesis de güzel yapılmış bu sene için de beğeneceğimi umuyorum…bu sene hizmet vasatlaşmış, kahvaltı yetersiz ama herşeye rağmen önemli olan doğası.

2023:09:01 13:10:17

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Denizli 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı