Venus Suite Hotel

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 9 Yorum Ekle

Denizli Venus Suite Hotel Yorumlar - 0

Alattin Bilmez

Alattin Bilmez

Temizlik konusundaki ailecek sahip olduğumuz hassasiyetimiz sebebiyle endişeyle adım attığımız otelden büyük bir memnuniyetle ayrıldık. Odalardan, banyo ve mutfaklarına kadar her yer tertemiz. Tüm malzemeleri bakımlı ve iyi durumda. Kahvaltıları oldukça çeşitli ve servisler gayet hızlıydı.Konukseverliği için işletmeciye ve tüm çalışanlara teşekkür ederiz.Sanırım şunu da unutmamak lazım. Bizi otoparkta karşılayıp taa restorana kadar bize sevimli hareketleri ile eşlik eden köpeğe de ayrıca teşekkür ederiz.

2023:12:25 06:57:58
Mehmet işler

Mehmet işler

İş amaçlı kaldığım için konuma 3 yıldız verdim oda Denizli'ye uzak olduğu için. Bu benlik problem. Yazın yer bulacağını düşünmüyorum. Otel fiyat performans oteli. Buraya birisi olumsuz yorum yaparsa, büyük ihtimal kendinde problem vardır. Kahvaltı, temizlik, oda, katıl, manzara benden 10 üzeri 10 aldı. Bir pot kırdım bu konuda tekrar özür diliyorum

2023:12:21 05:57:54
emir bekpınar

emir bekpınar

İnanılmaz temiz, özenli ve iyi dizayn edilmiş bir butik otel. Harika bir kahvaltısı var. Pamukkalede bir otelde kalmak istiyorsanız, hiç düşünmeden tercih edebilirsiniz.

2024:01:02 17:57:28
Gizem Güder Uslu

Gizem Güder Uslu

Otel muhteşem konum temizlik ve kahvaltısı on numara. Çalışanları çok ilgili. otelin bahçesindeki köpekler çok tatlılar. Tek beğenmediğim kısım venüs otel olan binada odaların banyolarının havalandırmaları bir yada yakın gibi bişey diğer odadakinin sesi yaptıkları direk geliyor. Onun haricinde her şey mükemmel

2023:10:15 21:04:32
Gezginin Günlüğü

Gezginin Günlüğü

Bölgedeki en iyi hotel diyebilirim.Odaları temiz,balkon ,buzdolabı ,klima ve terlik mevcut.Çalışanları özellikle de temizlik yapan bayan çok iyiydi.Hotelin dizaynı çok iyi,ferah bir bahçesi hatta havuzu bile var.Geniş bir kahvaltı salonu mevcut çeşit oldukça fazla.çevre bölge yeme içme gezme anlamımda pek cazip olmadığı için sadece kısa süreli kalışlar için tavsiye olunur ki zaten genellikle turlara kısa süreli hizmet veren bir hotel.fakat yazın hotelin restoranını kullanmak kaydıyla çocuklu aileler için uzun süreli kalmak da uygun olabilir.

2024:01:04 12:41:42

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Denizli 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı