Görüntülenme - 7 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Denizli Lavin Otel Denizli Yorumlar - 0

Yonca Te

Yonca Te

Lavin Otelin Spa Bölümünü kullandım zaten Hermosa ile beraber çalışıyorlar. Masaj Bali Paketini uyguladık oldukça memnun kaldım. Tüm personeller güler yüzlü ve sorumlu kişi Şule hanıma ayrıca teşekkür ediyorum ilgi ve alakası için🙏🏻 tavsiye ediyorum gelmeyi düşünenlere

2024:01:15 14:06:52
B. A.

B. A.

14-15 ağustos tarihlerinde bu otelde 1 gece konakladım. Arkadaşımda sonradan gelip otele giriş yaptı o kendi odasında kaldı. Ben avrupa pasaportumla giriş yaptım arkadaşım Türk kimliğiyle. İkimizde aynı oda tipi kahvaltı spa vs. dahil. Benden 1540 tl aldılar (oda indirimli fiyat!!!) arkadaşımdan 1400 tl aldılar. Anlayacağınız bu otel yabancı pasaportlulara ayrı Türk kimliklilere ayrı muamele yapıyorlar. Oysa benimde Türk kimliğim vardı ama ülkemde turist sayısı çok görünsün diye pasaportumu verdim. Uzun lafın kısası kazıklandım arkadaşlar. Siz siz olun yabancı kimliğinizle giriş yapmayın.Otelin yorumuna cevabım:O günü otelde çok az konaklayan olduğunu söylemiştiniz biraz araştırma yaptığınızda bilgilerimi kolaylıkla bulabilirsiniz. Madem Türk kimliğim fiyatta fark yaratacaktı sorsaydınız Türk kimliğiniz varmı diye. Parasında değilim ama yaptığınız yanlış. Ayrıca bahsettiğiniz fiyat politikası bu durum ile alakası yok bahsettiğiniz çok saçma, her ikimizde rezervasyonsuz 1 saat arayla ‘walk in’ şeklinde giriş yaptık. Ne bir rezervasyon, ne bir aracı firma. Yaptığınız insan sınıflandırmasından başka birşey değil!

2023:08:30 13:36:17
Hasret Ozbek

Hasret Ozbek

Ben dışından gördüm ama yakın arkadaşım her denizli ziyaretinde orada kalıyormuş. Hizmet ve temizlik üst planda dedi. Hatta onlar alkol kullandığı için lobide dahi güzel hizmet ve ilgi fazlası ile gösterildiğini ifade etmişti. Denizlide kalacak olursam deneyeceğim ilk otel çünkü yan tarafı Garson Şükrü 😋

2023:10:18 08:18:36
Cengiz Top

Cengiz Top

Güler yüzlü personelleri ile kendi eviniz gibi hissediyorsunuz hijyenik ,temiz konforlu odaları ile oteli tavsiye ediyorum.

2024:01:10 10:00:56
Umut Atici

Umut Atici

Değerli Lavin Otel Ailesene bizi Cok güzel ve mükkemmel şekilde ağırladıkları için çok teşekkür ederiz.Temiz hijyenik ve servis olarak çok hızlılar .Herkese tavsiye ederim gönül rahatlığıyla kalabilirsiniz.Herseyden memnun kaldik personelleri çok mütevazi hepsi birbirinden değerli insallar .

2023:09:26 12:39:35

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Denizli 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı