Anya suite Hotel

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 8 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Denizli Anya suite Hotel Yorumlar - 0

QUA SAN RIOS

QUA SAN RIOS

Kısa konaklamalar için tavsiye edilebilir bir yer. Otogara ve diğer merkezi alanlara yakınlığı açısından konumu avantajlı. Personelle pek diyaloğa girmediğimiz için bir şey diyemem ama genel olarak tavsiye ederim belki fiyatı bir tık aşağı çekseler daha iyi olur çünkü odalarda bazı kısımlar gerçekten bir otele yakışmıyor. Fotoğraflamak istemem ama mobilya ve ahşap kısımlarda artık değişim gerekiyor. Dediğim gibi kısa konaklamalarda tercih edilebilir, kahvaltı da yeterliydi.

2024:01:15 09:40:19
Mustafa Önder

Mustafa Önder

Anyayı gördük (olumsuz olarak) odalar çok kötü eski olması hiç sorun değil ama temizlik rezalet seviye de.. Gitmek isteyenler bir daha düşünsün bizden uyarması..

2023:08:31 18:04:58
Kübra GÜNDÜZ DEMİRTAŞ

Kübra GÜNDÜZ DEMİRTAŞ

Odalar geniş, otel otogara ve alışveriş yerlerine yürüme mesafesinde. Temiz

2023:10:25 15:54:05
Mehmet Enez

Mehmet Enez

Personel çok ilgili ve çözüm odaklı. Odalar tertemiz.

2023:10:03 16:04:03
Laughing Coffin

Laughing Coffin

Otel superdi ancak üzülerek söylüyorum ki odayı yani yatağı dap dağınık bırakıp çıkmak zorunda kaldım. Umarım bana kızmamışlardır. Hiçbir rahatsız durum yada kusur görmedim. Harikaydı teşekkür ederim. Ha son birşey daha. Otopark ücretini de otoparkı da onlar ayarlamış düşünmeniz gerekmiyor. Park ve kahvaltı fiyatlara dahil.

2022:05:27 11:52:10

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Denizli 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı