Otel Laodikya

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 5 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Denizli Otel Laodikya Yorumlar - 0

Ayşe Gülsuna

Ayşe Gülsuna

Muhteşem bir otel.personelin saygısı ve güler yüzü yeterli.hergün odamızın temizliği yapıldı.3gün diye geldik iki gün fazla kaldık . kahvaltısı da gayet güzel . sessiz sakin çok güzel bir otel.

2024:01:20 07:58:58
Funda Destan

Funda Destan

Arkadaşımla beraber mini bir tur yapmak için denizliye geldik. pamukkale ve müzeleri ziyaret ettikten sonra kalmaya karar verdik.otelleri araştırırken ilk gözüme çarpan bu otel oldu.girişte resepsiyonda çok güler yüzlü ve ilgili bir beyefendi vardı.odamıza çıktık. Tertemizdi.ayrıca sabah kahvaltısında yok yoktu.restorant şefide çok ilgili ve cana yakındı.bence gayet başarılı ve bütçeye uygun bir otel.şahsen 5 yıldızlı otel konforunu aratmadı.teşekkür ederiz herşey için,denizliye tekrar gelirsek ilk tercihimiz sizsiniz.

2024:01:07 06:04:02
Caner Bingöl

Caner Bingöl

Odaya sabun bırakmamışlar. Elimi duş jeliyle yıkadım geç bi saatte geldiğim için lobiyi aramadım. Onun dışında oda iyiydi. Konumu da güzeldi ama böyle temel şeylere bence dikkat edilmeli.

2024:01:19 21:41:37
GÜREL TÜRKKAN

GÜREL TÜRKKAN

Odalar temiz. Eşyalar yeni ama duvarları ince sanırım, çok ses alıyor. Ayrıca başka odada sigara icildiginde kokusu geliyor. Kahvalti yeterli. Iş amaçlı konaklamalarda fiyat performansı açısından makul.

2023:12:12 08:05:22
Ahmet Ozdemir (ahmtozdmr)

Ahmet Ozdemir (ahmtozdmr)

- Otel tam otogarın arkasında yer alıyor, biraz gürültülü bir ortam.+ Personel güler yüzlü ve çok kibar.- Odaların ses yalıtımı yok gibi birsey.- Oda temizliği hergün düzenli olarak yapılıyor.+ Kahvaltı çeşitliliği güzel, omlet istedik hızlıca yapıldı.- TV sisteminin güncellenmesi gerekiyor, TRT 1 de yayınlanan milliyetçi maçı izleyemedik.- Küçük odalarda çalışma masası yok. Makyaj masasını ve taburesini kullandim.+ Yataklar çok rahat.- Su ısıtıcı yok.

2023:10:13 06:26:05

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Denizli 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı