Gül Residence Bağbaşı / Denizli

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 7 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Denizli Gül Residence Bağbaşı / Denizli Yorumlar - 0

Büşra D

Büşra D

Malesef temizlikten sınıfta kaldı bizim için. Odamız temiz değildi, oturma bölümünde bulunan koltuklar çok pisti. Banyo-tuvalet kapısı kapanmıyordu (ve bunu işletme sahibi elbette biliyordur çünkü kapı dilinin karşılığında gireceği delik bile açılmamıştı, nasıl kapanabilirdi?) kapı açık tuvaletinizi yapmak zorundaydınız. Ama tabi ki gidilmez diyemem, temizliği özenli yapılsa bence gerçekten dekorasyon, müzik vb hususlara ekstra özen gösterilmiş güzel bir işletme. Ve giderseniz önerim yol tarafı olmayan bir oda isteyin, bizim acemiliğimizden yol tarafı oldu ve gece çok gürültü oluyor fakat bu işletmeye atfedilecek bir husus değil :)

2023:05:08 08:56:20
Nur Hatice Yaratıcı

Nur Hatice Yaratıcı

Odalar temiz ve düzenli. Şehir girişinde gayet güzel ve ailece kalınabilir.

2023:10:03 17:02:53
Cebrail Çetinkaya

Cebrail Çetinkaya

Odararın hijeni yok tuvaletlerde sabun yokEk çarşaf ve yastık istedik vermediler tafsiye etmiyorum

2023:09:30 07:12:06
Halit Keskin

Halit Keskin

Odalar temizlikte sınıfta kaldı. Havlular temiz değil, yastık kılıfları yırtık çok detayada girmeye gerek yok. Bu paraya daha güzel yerler var....

2023:06:15 06:20:59
Ömür Ünver

Ömür Ünver

Arkadaşlar odalar fena değil gayet büyük fakat yataklardan inanılmaz gıcırdama sesi geliyor ve rahat değil. Kahvaltısı çok vasat kesinlikle geliştirmesi gerekiyorlar. Tekrar kalmayı planlamam.

2023:04:27 15:41:12

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Denizli 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı