ŞİRİN RESİDANCE

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 10 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Denizli ŞİRİN RESİDANCE Yorumlar - 0

serap lokman

serap lokman

Yoldayken aradık , internette 815 tl ye fiyat var geldiğimizde 750 olur mu dedik , bir hanımefendi olur dedi. Gittiğimizde kilolu bir bey bunun mümkün olmadığını 850 tl olabileceğini ve pos cihazı olmadığını söyledi. Hanfendiyle konuşmamızı söylememize rağmen ısrarla aynı şeyleri söyledi durdu . Hanfendiyle konuşabilir miyiz dedik , uyuyor dedi. Fast ile ibanına attık mecburen ücreti. Kartla ödeyeceğimizi düşünürken eksi bakiyeye düştük . Hanfendi geldi ve bizi tanıdı ama bir şey yapmadı , biz de kısır dialogdan sıkıldık zaten ve oldukça geç vakitti. İnternet yoluyla sitelerden yapın rezervasyonunuzu , yoksa bizim gibi kapılarına gelmiş kişileri zor duruma sokabiliyorlar. Yataklar çok rahatsızdı. Kahvaltı salonunda bir köpek (çok şekerdi ) ama sürekli tabaklardaki kahvaltıdan isteyip pantolonumuza tırmanmaya çalıştı. Ben hayvanları seviyorum ama bu durum köpeklerle arası olmayan kişiler ve hijyen açısından bana doğru gelmedi.

2024:01:08 15:42:40
Selami Onder

Selami Onder

Oda yurt odası şeklinde idi , havlular temiz ama yorgan ve çarşafları pek temiz değildi, özelikle giriş resepsiyon katındaki oda çok gürültülü idi, gece boyunca gelenler gidenler konuşmalar uyumak çok zordu...

2023:10:29 18:07:11
Serhat YILDIRIM

Serhat YILDIRIM

Denizli otel arayanlar için 10 numara. Konumu da oldukça merkezi ve kolay ulaşılabilir. Bu fiyata kahvaltınında dahil olması ayrıca süper ve kahvaltı gayet seçeneği geniş bir açık büfeydi. Personelin güler yüzü ve yardımseverliği de ayrıca takdire şayan. Odalar temiz ve düzenli, her türlü ihtiyacınızı karşılayacak şekilde donatılmış. Kesinlikle tavsiye ederim! Yolum düştüğünde tekrar konaklayacağım bir yer.

2023:10:04 18:55:00
ali yıldız

ali yıldız

1 günlük konaklama için gittiğim Şirin Residence da kahvaltı iyiydş, oda ve tesis gayet temizdi. Eksi olarak söyleyebileceğim tek şey kaldığım oda da klima yoktu. Benim kaldığım zaman havalar iyiydi pek yokluğunu aramadım ama sıcak havalarda bunu göz önünde bulundurmak iyi olur.

2023:10:02 10:32:31
Yasin Cabbar

Yasin Cabbar

Eskiden kafamı dinlemek için böyle yerler arardım ama işte sonunda buldum diyebilirim. Hizmeti ise on numara kahvaltı var.Gerçekten herşey çok güzeldi güler yuzunuz olsun. İlk defa geldiğim yerden böyle memnun kalıyorum. Herkese tavsiye ederim pişman olmazsınız. Başka yerlerde ne olduğu belirsiz insanlar olduğu için ben pek sıcak bakmiyordum. Ama burda öyle bişi asla yaşamazsınız. Çok Teşekkür Ederiz.

2023:10:08 08:39:14

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Denizli 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı