Ayya Suit Hotel

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 7 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Denizli Merkezefendi Ayya Suit Hotel Yorumlar - 0

Büşra Güvenç

Büşra Güvenç

Denizli'de gidebileceğiniz en temiz yerlerden biri Ayya Otel. Biz iki gece konakladık. Odaları stüdyo daire şeklinde ve ev gibi temiz. Fiyatlara kahvaltı dahil değil ama küçük bir mutfağı var pratik olarak yiyecek hazırlayabilirsiniz. Klima,buzdolabı ve kettle olması da gayet iyi. Konum olarak yol kenarında olduğu için ses rahatsız ediyor diyenler olmuş ama bence rahatsız edecek kadar ses gelmiyor. Çalışan arkadaşlar güler yüzlü ve samimiler biz çok sevdik. Tekrar yolumuz düşse hiç düşünmeden gideceğimiz tek adres olur.

2023:09:06 15:09:12
Necdet Alko

Necdet Alko

Gayet temiz, güleyüzlü çalışanlarıyla hizmet veren bir hotel. Denizli'ye gelenler için kalmalarını tavsiye edeceğim bir hotel. Bazı yorumlarda araç gürültüsünden bahsedilmiş ana yolda olan bi hotel olması sebebiyle geçen araçlar elbette olucak bununda öyle rahatsız edici bir gürültüsü bende hissedilmedi. Bunun ifade edilmesi bile bence gereksiz. Çünkü burası bi dağ hoteli değil. Bir hotel için önemli olan temiz ve bakımlı olması, çalışanların sizinle ilgilenmesi. Bu özelliklerin hepsi bu hotelde mevcut.

2023:09:14 20:57:53
Nazik Yıkılmaz

Nazik Yıkılmaz

Konum olarak merkeze uzak yol üstünde ayrıca odaya bakarken otopark hizmeti var yazıyordu ama maalesef yok. Odalara da iki tane sallama çay bile koymamislar içecek su bile yoktu ayrıca televizyon kanalları da henüz yuklenmemisti kesinlikle 1800 lira ödediğimiz bir oda için yetersizdi. Danismadaki arkadaş pili bitmiş kumandayı telafi etti ve içecek kahve getirdi ona istinaden hizmet puanı 3 verdim.

2023:10:05 17:58:27
Yavuz Selim Öztürk

Yavuz Selim Öztürk

Bir gece 🌃 kaldık resepsiyonu önceden telefonla aradım odada lütfen eksik olmasın diye uyardım.. çocukların yatacağı kanepenin battaniyeleri yastıklar havlu peçete havlu gibi bütün eksiklikler ile karşılaştığımızı lütfen bu eksikliklerin orada olmasin diye rica ettim....Fakat resepsiyon beni yanlış odada havlu bile yoktu...Bir daha asla bir daha tövbe diyerek sabah 7 de oteli terk ettim.Çocuklar sabah kadar soğuktan dondu...

2023:09:10 07:36:00
hatice çinar

hatice çinar

Bir gece için kaldık. Ailecek. Bir tane cift kisilik yatak, Bir de üçlü çekyat var yatmak için. İlaveten Bir tek kisilik koltuk var ve o da açılabilir. Tekli ve üçlü koltuklar girişteki odada. Bu oda aynı zamanda mutfak. Mini buz dolabı, elektrikli su ısıtıcı, ayna, tekerlekli buyuk orta sehpa, tv, ve klima var. Mutfak Dolaplarinda tencere tava tabak vb yok. Boş. Ortam temiz. Banyo wc lavabo ayni yerde. Sıkıntı yasamadik temizdi. Ama havlu, kıyafet vb asacak aski ya da duşta lifinizi koyabilecek Bir yeri yoktu. Duşta şampuan ve dus jeli vardi. Wc de tuvalet kağıdı ve mutfakta yine el kurulama vb için peçete kutusu vardi. Klima, buz dolabı çalışır durumda ve temizdi. Yatak odasında çift kişilik yatak ve iki kapılı dolap var ama oda cok küçüktü. Bir balkonu ve balkonda iki sandalye Bir de sehpa vardı. Gitmeden önce okuduğum bazı yorumlarda nevresimlerde sac kılı vardi denmiş. Onu merak ediyordum ve özellikle ona baktım 😬 malesef ben de gördüm. Odamız ana yol tarafındaydi. Zaten konum olarak da ana yol üzerinde. Bu sebeple araba gürültüsü cok rahatsız ediciydi. Ayni zamanda gunes alan taraf olduğundan cok sıcaktı. Kışın kalacaklar için artı özellik olabilir ama yazın kalacaksınız klimayı aralıksız calistirmaniz gerekecektir. Çalışanlardan olumsuz bir tavır görmedik. Güler yüzlülerdi. Nevresim ihtiyacımızı hemen giderdiler. Teşekkür ederiz. Bir de geceliği 800 TL'ydi. Önden 200 tl kapora gönderdik. Yorum yazdığım bugüne yakin bir tarihte kaldık.

2023:08:16 07:53:46

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Denizli Merkezefendi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı