Oda Suit

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 8 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Denizli Oda Suit Yorumlar - 0

muhammet akkuş

muhammet akkuş

Temiz ve kulanışlı odalar, fiyat oldukca mağkul, personel güler yüzlü ve her şekilde yardımcı olmaya çalışıyorlar

2024:01:15 14:59:25
Gamze Şahin

Gamze Şahin

Biz 2 gün tatil için gittik gerçekten oda çok pisti. Yerlerde toz yumaklari vardı lavabo çok kötü kokuyordu. Bir gün kaldıktan sonra oda temizliği istedik mecbur. Temizlik konusunda gerçekten rezalet. Paranızla rezil olmayın sakın.

2024:01:11 06:58:59
Alice ellialti

Alice ellialti

Kesinlikle fotograflar aldatici. Odaya girdigiimizde epey kalitesiz bi yerle karsilastik.Disarda hava 2 dereceyken camlari acik birakip gitmisler. Odaya girdigimizde kombi arizaliydi. Iki defa asagiya birilerinin gelmesini soylemek icin inmek zorunda kaldim. Yarim saat sonra birileri lutfedip kontrol etmeye geldi.Ayrica odada mutfak olduguna aldanmayin. Ne bi catal bicak ne bi tava hic bisey yok. Tum dolaplar bombos. Süs diye bi kettle koymuslar..Yeri de otoyolun yaninda araba gurultulu

2023:11:28 07:23:38
ibrahim say

ibrahim say

Öncelikle konum gerçekten çok iyi. Tam anlamıyla şehrin göbeğinde ve uygun park yeri var. Personel kibar ve ilgili. Odada gördüğümüz bir kusuru iletince hemen odamızı değiştirmeleri güzel bir davranıştır. Odaların temizliği fena değil. Çarşaflar ve yatak gayet temizdi. Ancak detaylı temizlik ihtiyacı vardı. Koltuk ve perde temizliğine gerçekten ihtiyaç var.

2023:08:23 20:09:13
Blacksea

Blacksea

Kalite beklentimiz yoktu, amaTemizlik hak getire!Perdeler, cam kenarları toz içinde, sabaha kadar alerjik kaşıntıdan uyunamadı!3 kişi reservasyon yapıldı, 3. kişi için yatak ( çekyat ) hazırlanmamıştı( yatak örtüsü, yastık), çekyat ise rahatsızdı, sabaha kadar bel ağrısı çekildi, ki telefonda rahattır denmişti.Bütün gece korna, motor sesinden rahat edemedik.

2023:09:09 16:35:43

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Denizli 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı