ASLAN LUXURY CONCEPT

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 8 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Denizli Merkez ASLAN LUXURY CONCEPT Yorumlar - 0

Sercan Ercan

Sercan Ercan

Açıkçası olumsuz yorum taraftarı bir kişi değilimdir lakin odaların inanılmaz kirli oluşu, carşaf ve yastıklardaki kıl ve diger insan kiri ucuz fiyatın ile telafi edilebilir olamaz diye dusunuyorum.

2024:01:13 12:00:52
By Sultan Ahmet

By Sultan Ahmet

Odalar aile ye hitap etmektedir 1+1 ve 2+1 tarzda. Fiyatı iyi Mutfak var. Mutfakta Ancak hiç birşey yok bardak çanak tabak hiçbirşey yanınızda alırsanız çok iyi olur her oda nın balkonu var sanırım bizim kaldığımız odanın balkonu vardı ve iyi di çalışanlar iyiler anlayışlı insanlar otopark mevcut ücretsiz merkeze 5 dakika

2023:10:15 13:58:19
Pembegül Turan

Pembegül Turan

Temizdi diyenlere hangi oda veriliyor bilemem ama çok kirliydi diyenlere muhtemelen 101 numara veriliyor. 1 gece 800 lira verdik ama 100 lira bile etmezdi. Aşşşşırı kirliydi. Yerler toz içinde silinmemiş, tuvalette bi önceki müşteriden kalma çöp, yarım kalmış tuvalet kağıdı, duş başlığı her yerinden fışkırtıyo paslanmış vaziyetteydi, başlığını çıkarıp hortum gibi kullandık mecbur. Mutfak var ocak yok, buzdolabı soğutmuyor bozulmuş sıcak hava üflüyor. Nevresimler kirli, pikeler toz içindeydi kaldırıp üstümüze serince tozlar uçtu hep, yataklar yamuktu çapraz yatmak zorunda kaldık, giysi dolabı yoktu. Odada balkon yoktu, Televizyon çalışmıyordu. Çalışan ve işimize yarayan tek şey klimaydı. En ilginci 2.5 yaşındaki oğlum bile kalmak istemedi. Ay çok kötüydü.

2023:08:17 17:27:20
FAHRİ KESKENLER

FAHRİ KESKENLER

Bu fiyata Sheraton beklemiyorduk ama, temizlik bir otelin en önemli özelliğidir.Çarşaflar yırtık olabilir, sorun değil ama temiz olmalı. Bir önceki misafirin saçı ve kılı çarşaflar üzerinde yeni bir misafir beklememeli. En azından havlular temizdi, çarşafın ve yastığın üzerine serip uyumaya çalıştım.

2023:11:11 13:56:21
Hry

Hry

Odaları çok iyi, sıcacık, tertemiz. Evinizde gibi rahat hissediyorsunuz. Eylem hanım ve Emrah beye de ayrıca teşekkür ederiz. Güler yüzleri sayesinde güvenle girdik aparta...

2023:12:31 18:59:43

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Denizli Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı