Özel Altınkoza Hastanesi

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 93 Yorum Ekle

Adana Yüreğir Özel Altınkoza Hastanesi Yorumlar - 0

Mustafa Anıl

Mustafa Anıl

Doktorundan hemşiresine , sekreterinden kat görevlisine ilgi alaka muhteşemdi. Kaldığımız süre boyunca ben ve ailem kendimizi 5 yıldızdı otel konforunda hissettik. İşletme sahibi enerji dolu size bir aile bireyinizmiş gibi yaklaşan syn. Nevin hanıma ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bundan sonra da sizinle yol yürüyeceğiz çevremize tavsiye edeceğiz ☀️

2023:08:16 19:04:01
çağrı Gündeş

çağrı Gündeş

Eşim bu hastanede doğum yaptı. Ve biz çok memnun kaldık . Doktorumuz HALUK BALLI ve servis hemşirelerine ameliyata giren anestezi den bebek hemşiresine ve özellikle MANOLYA hanıma özel ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederiz . Ve servisteki hemşireler aşırı ilgiliydi bizleri hep rahatlattılar hepsinin ellerine sağlık

2023:10:26 10:07:56
Hayrünnisa TOKLU

Hayrünnisa TOKLU

Merhabalar. Özel Altınkoza Hastanesi Genel Cerrahi bölümünde Dr. Ferit EYRİPARMAK tarafından ameliyatım yapıldı. Ameliyat sürecinde ve daha sonra taburcu olana kadar gerek servis personelleri, gerek hemşire arkadaşlar ve gerekse doktorlarımız tarafından sürekli olarak takip ve kontrolümüz yapıldı. Serum ve ilaçlar haricinde arada bir personeller gelerek herhangi bir ağrı olup olmadığını sordular. Güleryüz ve samimiyetle davranmaları o kadar güzeldi ki herkesin gönül rahatlığıyla kendilerini emanet edebilecekleri bir hastane. Ayrıca pansuman yaptırmak için gittiğimizde doktorumuz bizzat kendisi gelerek ameliyat yerleri ve iyileşme süreci ile ilgili bizleri bilgilendirdiler. Başta hastane sahibi Dr.Cumali bey olmak üzere doktorundan personeline tüm hastane çalışanlarına teşekkür ediyoruz. iyi ki varsınız..

2023:10:20 11:11:09
Serpil Tümen

Serpil Tümen

Kan alma biriminde çalışan Cemre Hemşireye burdan teşekkürü borç bildim. Damarlarım çok ince ve kan aldırmak benim için işkence oluyordu. İlkkez bir hemsire tek atışta damarımı bulup canımi yakmadan alabiliyor. Teşekkür ederim cemre hemsire.

2023:11:01 11:31:57
Semra Karacan

Semra Karacan

Altın koza hastanesinde 2. Katta babam Yataklı serviste tedavi görmekte. Daha önce birçok hastanede zaman zaman ailece tedavi gördük. Ama Adana’da en iyi hastane Altın koza diyebilirim. Soğuk algınlığında bile sürekli Altın koza aciline özellikle gelirim. Ailemi getiririm. Dr. Onur hocam Allah sizden razı olsun. Hemşirelerin ilgi ve alakası. Hastane temizliği. Yemekleri muhteşem. Özellikle Fatma hemşire ve Yusuf hemşire çok cana yakın ve çok samimi insanlar. İzin günlerinde gözlerimiz onları arıyor. Her konuda destek ve yardımları için çok teşekkür ederim Allah sizden razı olsun.

2023:10:21 07:25:09

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Adana Yüreğir 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı