Denizli Özel Cerrahi Hastanesi

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 16 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Denizli Denizli Özel Cerrahi Hastanesi Yorumlar - 0

Gamze 20

Gamze 20

Öncelikle cerrahi hastanesi ailemin benim ve çevremdeki herkesin hiçbir şekilde tereddüt etmeden gittiği tek hastane diyebilirim hijyen konusunda on yıldız olsaydı eğer on yıldız verirdim. doktorları çok güleryüzlü çok bilgili çok ilgili ve çok sıcakkanlılar. Ama özellikle belirtmek isterim acil serviste öyle bir doktor var ki miniklerin ablası, yaşlıların güzel kızı Sevgili Atike hanım olur kendisi , Güler yüzlü sevecen yaklaşım tarzı bilgisi gerçekten bambaşka acil servisin adeta enerjisi çiçeği diyebilirim. saat kaç olursa olsun çekinmeden gidebildiğim ilgilerinden ve teşhislerinden asla şüphe etmediğim bir hastane ve hekim.Kendinizin,ailenizin ve çocuklarınızın sağlığını gönül rahatlığıyla onlara emanet edebilirsiniz. Denizli olarak böyle bir hizmet aldığımız için gerçekten çok şanslıyız.İyiki varsınız Cerrahi hastanesi ve tüm ekibi 🙏🏻🌸

2024:01:24 16:45:30
yakup ekicioğlu

yakup ekicioğlu

Doktorumuz olan Dr. Mehmet Pekdemir 'e çok teşekkür ediyorum. Çünkü kızımın ameliyatının zor olacağı söylenmişti ama ameliyattan önce kistin biri patlamış bu da durumu daha da zorlaştırdığı halde kızım planlanan süreden daha kısa sürede iyileşti ve 4. gün taburcu olduk. Allah tüm doktorlarımıza uzun ömür versin.Hastaneye gelecek olursak; üç senedir -önce annem, eşim ve kızım- burada ameliyat olduk hizmetten çok memnun kaldık. Denizli Özel Cerrahi Hastanesine yöneticilerine, hemşire ve yardımcı personeline çok teşekkür ediyorum.Atamız ne güzel demiş:Beni Türk hekimlerine emanet edin.

2024:01:20 05:55:45
Sercan Ercan

Sercan Ercan

Rinoplasti cerrahisi icin gittigimiz hastanede son derece hoş karşılandık. Doktorumuz Sinan Bey'in profesyonel fakat sevecen yaklaşımı, Alper Bey'in son derece ilgili tavrı ve 4. kat hemşirelerimizin tamamının hem saygılı hem de son derece yardımcı oluşları sayesinde harika bir operasyon sureci gecirdik oncesi ve sonrasıyla. Oda temizligi ve kaliteli mobilyalara ek olarak yemekler de bizi evimizde gibi hissettirdi.

2024:01:13 12:14:45
Dursun Sen

Dursun Sen

Özel Denizli cerrahi hastanesinden çok memnunum ben yıllardır geliyorum ve birnevu bu hastanenin abonesi sayılırım .Dr. süleyman kayık hocaya geldim kemdisi çok sabirlı ve başarılı bi doktor her gelişimde A,dan Z,ye kadar bütün herşeyi soruyor doğru taşhis koymak için hastaya güven veriyor ben çok memnunum ve herkese de tavsiye ediyorum.

2024:01:19 12:47:28
melaynke

melaynke

Doktorlar ilgisi, hasta danışmanlarının ilgi ve alakası her şey olması gerektiğinden çok daha güzeldi. Her şey için özellikle hastane personeli tarafından sağlanan ilgi, saygı ve sağlıklı bir iletişim içerisinde olmak hasret kaldığımız şeylerdendi. Teşekkürler 🙏🏻

2024:01:22 13:22:54

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Denizli 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı