Denizli Özel Sağlık Hastanesi

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 12 Yorum Ekle

Denizli Merkezefendi Denizli Özel Sağlık Hastanesi Yorumlar - 0

Hüma Zeybek

Hüma Zeybek

Anneme konan meme kanseri teşhisi sonrasında çelişkili konuşmalar yaparak memesini alacaklarını söylediler. İçime sinmeyen bir durum olduğundan dolayı yaptığım araştırma neticesinde İzmir'de memesinin alınmasına gerek kalmadan annem ameliyat edilip tedavisini oldu şu an gayet sağlıklı. Bununla birlikte yine annemin kalçasındaki ağrıdan dolayı çekilen mr dan sonra doktor kas spazmı dediği yerin İzmir'de kalca kırığı olduğunu öğrendik. Kalçasının kırık olduğunu mr üzerinden teşhis edemediler. Son olarak ben annemin tüm bu süreçleri ile ilgilenirken psikolojik olarak destek almak istediğim için psikiyatr servisi ile görüştüğümde oradaki doktor bana bir poşet ilaç yazdı ve hayatımın sonuna kadar bunları kullanmam gerektiğini soyledi. Ayrıca bana asla prospektusu okumamami soyledi. İlk hafta kullanmaya başladıktan sonra kendimi daha kötü hissetmeye başlayınca yine sezgilerime kulak verip ilaçların ne olduğuna baktım. Şok oldum. Olmayan şeyleri oldu gibi görme sanrılar için verilen ilaçları yazmış bana. İlaçları hemen bıraktım. Özel sağlık hastanesinde konulan hiç bir tehşise hemen inanmayın mutlaka başka doktorlara teyit ettirin. Annemin ameliyatı için bir gece önceden yatiracaklardi ozel saglik hastanesinde izmirde öğlen gittik ameliyata hazırlandı ve giriş yaptılar. Daha fazla nereden nasıl para kazanırım diye yol arıyorlar. İnsana dair hiç bir yaklaşımları yok ticarethaneden başka bir yer değil.

2024:01:16 09:18:27
Ertugrul O

Ertugrul O

SERVİSTE 81 YALŞINDAKİ ANNEMİN ameliyat sonrası ilk serumu bitince 1 saatten fazla kar bir şey ismindeki hemşireyi bekledik, telefonda oda rezervasyonu yapıyordu, kibarcakonuşması bitince serumu çıkarmasını söyledim,çünkü damarları ince annemin, hoyratça devam edip kanatınca, durun diyerek elimi uzattım , yine telefonla konuşarak elimi sertçe itti ve çene altında telefonla çıktı gitti. Üstelik doktor olduğumu öğrenince başka bir hemşireye verdiği ağrı kesici ve kan sulandırıcı iğneleri saat 24:00 yerine 3.5 saat önce yaptırmaya kalktı, ben order da gece yarısı diye özellikle belirtilen kan sulandırıcı iğneyi neden saat 8 de yapıyorsunuz, zaten ağrı kesici bile yapmadan direk morfin yaptınız saatinden önce diyince, ben sizin hemşireniz değilim, bana diğer karde..n hemşire bunları verdi, saatini bilmiyordum dedi ve 4 saat sonra gerçek saatinde yaptı ama ilk hemşire gidip ortopedi doktoruna sizin ilacınıza karıştı demiş üste çıkmak için, doktor da erkek olunca inanmış önce...AYRICA AMELİYATHANE KAPISINDA DOSYANIN HİSTEROKTOMİ DOSYASI OLDUĞUNU FARKETTİM VE ERKEK HEMŞİRE GİDİP DOSYASINI DEĞİŞTİRDİ, FARKETMESEM ANNEMİ HİSTEROKTOMİ İÇİN ALACAKLARDI

2023:12:30 09:53:30
emre akıncı

emre akıncı

Hülya hoca ile yollarımız bundan tam sekiz buçuk ay önce kesişti.Tanismamiz uzun bir arastirma sonrasında oldu . Kendisiyle ilgili zaten öyle güzel duyumlar almıştım ki aylar geçtikçe bunu bize bir kez daha kanıtladı hocamiz . Kesinlikle iyi doktor hasta ilişkisinin ilk kuralı o ilk frekansın tutmasi,açık olabilmek ve gecede gündüzde her zaman yanınızda olduğunu doktorunuzun size hissttirmesidir . İşte bizim doktorumuz tüm bunlar ve daha fazlası . Bilgi birikimi tecrübesi soğuk kanliligi ile bu süreci en güzel şekilde bize tamamlatmakta .iyi kisiz hocam şimdiden tüm emekleriniz için çok teşekkür ediyoruz..

2023:12:18 07:40:06
Hakan Karataş

Hakan Karataş

Doç.Dr Hülya Yıldırım/Jinekolojik Onkoloji Doktorumuza Teşekkür....Hülya Hocam, sen; Hoca unvanının sonuna kadar hakkını veriyorsun. Hak ediyorsun. İşini sevmen, güler yüzün, her şeye bedel. Seninle yaklaşık 1,5 yıl önce içimdeki mutsuzluğun, çaresizliğin, hastalığın verdiği üzüntünün sonucu ağlayarak tanıştık.İlk tanışmamızda beni dinledin ve hızlı bir şekilde yapacaklarının kararını aldın. Bugün kontrollerim çıkan sonuca göre, yaptığın tüm tedavilerin sonucu olarak ve devamında yapılan tedaviler sayesinde sağlığıma kavuştum. Bugün, kontrollerimin sonrasında sevincimizden birebirimize sarıldık, ağlaştık. Dualarımızı paylaştık. Mutlu bir şekilde yanından ayrıldım. Size ne desem azdır. Çünkü beni hayata bağladınız. Size binlerce kez teşekkür ederim.Pandemi sonrası bazı doktorların hastalarından kaçtığı dönemde, siz; hastanıza, bana yaklaştınız. Ameliyatımı yaptınız. Sıradan bir ameliyat olmadığını ameliyattan sonraki zamanda anladım. Çoğu doktorun cesaret bile edemeyeceği yarım kalmış olan ameliyatı tamamladınız. Çocuklarımın ameliyat sonrası, ameliyathane kapısında anlınız teri (kelimenin mecaz anlamı değildir gerçek anlamında kullandım) ile çıktığınızda; Çocuklarımın ameliyat nasıl geçti sorusuna verdiğiniz ''Kendi Annem gibi yaptım. Tüm kötü hücreleri topladım, temizledim’ ‘cevabınız her an hafızamda. Hafızamdan hiç çıkmıyor. Daha ne isterim ki bir doktordan.Evet ben, ileri devre Rahim Kanseri teşhisi koyduğunuz hastanız Gülten Karataş. Çoğumuzun İsmini bile ağzımıza alamadığımız kanser kelimesinin duyduğumuzda bile rahatsızlandığımız o hastalık, kanser; benim tüm vücudumdaydı. Ama sizin sayenizde, ekibinizin sayesinde artık yok. Keşke sizinle hastalığımın belirtisinin gösterdiği ilk günü tanışsaydım. Geç oldu, güç oldu fakat sonucu sizin sayenizde güzel oldu.Türkiye Cumhuriyeti’ nin sizin gibi bir doktora sahip oluğu için ne kadar dua etsem/etsek azdır. Buradan Hastane yöneticilerine de birkaç mesajım olacak. Hülya Doktorumuza sahip çıkın benim ve Denizli’mizin ona ihtiyacı var. O bizim için bir değer. Hastalara da, ona güvenin. Benim gibi iyileşmek sağlığınıza kavuşmak istiyorsanız onun bilgisine, görgüsüne, iş ahlakına, insani değerlerine; kendinizi teslim edin.Doktorum bu vesileyle ekibindeki tüm arkadaşlarına yardımlaştığın Değerli doktorlarımıza ve Özel sigortalar bölümü temsilcisi Canan Hanım a da teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Şubat ayında görüşmek üzere. Sağlıcakla kal Doktorum.Seni seven Hastan Gülten Karataş.

2023:11:09 12:36:30
Özge Uzun

Özge Uzun

Dörtbuçuk aylık ikiz bebeklerimle acile gittik ateş sebebiyle. Çocuklara vura vura upuzun tırnaklarıyla damar bulmaya çalıştılar kan almak ve serum takmak için. Bebekler aglıyor gidip geliyorlar on dakika daha uğraşıyorlar yine olmuyor gidip geliyolar tekrar tekrar deniyorlar.Asla damar bulamadılar yenidoğan hemşiresi gelsin diyoruz cevap bile alamıyoruz. Kanı en son elleriyle sıkarak alabildiler ve serum takamadılar. 39 derece ateşli çocuğa soğuk uygulama yaptırıp( bize yaptırdılar) , şırınga içinde şurup getirip( onu da bize yaptırdılar) içirmemizi söylediler. O kadar para veriyoruz ve bu uygulamaları da biz yapıyoruz. Evde de yapabilirdik aynılarını akıl almaya değil tedavi görmeye gitmiştik. Ufacık bebeklere yenidoğandan bölümünden hemşire göndermeyip çocuklarda travma yaşattığınız için asla hakkımızı helal etmiyoruz.

2023:10:27 06:41:56

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Denizli Merkezefendi 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı