Denizli Olympus She – Kadınlara Özel Spor Salonu

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 14 Yorum Ekle

Denizli Merkez Denizli Olympus She – Kadınlara Özel Spor Salonu Yorumlar - 0

Biryerlerde Kaybolmus

Biryerlerde Kaybolmus

Merhaba öncelikle bir yildizi bile hak etmeyen bir salon antrönerleri hareketleri öğretip anlatmaktan çok bir kere göstericem bundan sonra unutma hatırla diyerek kendi aralarında konuşmak için salona geliyorlar. Kayıt olurken ilgi alaka harika ama üye olduktan sonra onlara mecburmuşuz gibi üstten bakarak konuşmalar tavırlar sergiliyorlar açıkçası salona bir çok arkadaşımı getirmiştim kayıt icin hepimiz pişman olduk kesinlikle üyeliğimi yenilemicem yapacaginiz en son tercih bile olmasın.

2024:01:15 23:28:26
Honki Ponki

Honki Ponki

Asla onermeyecegim bir salon. Daha önce üyeliğim vardı ve o zaman ilgili , bilgili hocalar vardı ve her konuda yardımcı oluyorlardi. Grup dersleri de çok verimli oluyordu. O zamanki performansa guvenerek yeniden uyelik başlattım ancak tam bir hayal kırıklığı. Diğer şikayetlerde de olduğu gibi, üyelik olana kadar çok ilgili, sevecenler. Ancak üye olduktan sonra en ufak bir şeyde bile sert, azarlayici şekilde konuşuyorlar. Grup dersleri asla verimli değil, hocalar deneyimsiz, bilgisiz, ilgisiz.. Ayrica aletler de yetersiz. Bu kadar para vermisken karşılığında daha donanimli bir yer bekliyor insan. kesinlikle uyeliğimi yenilemeyecegim.

2024:01:15 23:36:01
Simge Taban

Simge Taban

Merhabalarr öncelikle herkese iyi çalışmalar diliyorumm yorumlara şöyle bir baktım da gerçekten buradaki hizmet kaliteli ilgi ve alakanın üst seviye de olduğu bir spor salonu personeller gayet güleryüzlü özellikle satış biriminde bulunan Zübeyde Hanımın ilgisi,alakası, salon ve satış hakkında bizi bilgilendirmesi bir çok spor salonuna göre çok özenli aşağı da bize eğitim sürecinde yardım edilecek kısma gelirsek harika bir ekip mevcut hareketleri yapmamız konusunda yardımcı olan antrenörlerimiz ve hocalarımıza gerekli ilgi ve alakaları için teşekkür ediyorum. Olumsuz yorum yapanlar var ama burası gerçekten olumsuz bir yorumu hak etmiyor işini severek yapan insanların olduğu kesinlikle orta da ben çok memnunum Olympus She ailesinden iyi ki siz diyorum :)

2023:11:20 12:29:45
Büşra Lermioglu

Büşra Lermioglu

Kötü yorumları görünce çok şaşırdım çünkü bu salonda hiçbir yerde bulamayacağınız ilgi ve alaka var. Herkes çok güler yüzlü ve alanında uzman. Ayrıca her yer temiz gönül rahatlığıyla sporunuzu yapabilirsiniz. İyi ki gelmişim daha senelerce de buradayım teşekkürler Olympus she ailesi❤️

2023:11:20 08:10:44
E.M.Tasarım E.M.Tasarım

E.M.Tasarım E.M.Tasarım

İlk kayıt olduğumuz da herşey çok iyiydi ama 2 ay sonunda herşey değişti gidilecek en son salon bundan sonra size tavrım Burdur diye konuşabilecek kadar saygısız antronör

2023:11:01 14:58:43

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–21:00
  • Salı 09:00–21:00
  • Çarşamba 09:00–21:00
  • Perşembe 09:00–21:00
  • Cuma 09:00–21:00
  • Cumartesi 09:00–21:00
  • Pazar Kapalı

Denizli Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı