Op. Dr. Sinan Uluyol – Denizli Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Doktoru, Denizli Burun Estetiği, Ear Nose Throat (ENT) Doctor

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 15 Yorum Ekle

Denizli Op. Dr. Sinan Uluyol – Denizli Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Doktoru, Denizli Burun Estetiği, Ear Nose Throat (ENT) Doctor Yorumlar - 0

Gökhan Şahin

Gökhan Şahin

Kulağımda ki ağrıdan dolayı Sinan hocama gittim. Sizi güler yüzlü ve samimi bir şekilde karşılıyor. Koltuğa oturuyorsunuz full HD bir şekilde kamera ile kulağınıza burnunuza ve boğazınıza bakıyor. Ne var ne yok sizde görüyorsunuz zaten. Gördüklerine göre de size tedavi uyguluyor. Ayrıca çok neşeli ve güler yüzlü bir insan...

2023:11:26 11:26:38
Anıl ÇİL

Anıl ÇİL

20 aylık kızımızı genel muayene için götürdük doktor beyin ilgisi yaklaşımı muhteşem kızımızdan önce bizi muayene etti.Durumu açıklaması uygulayacağı tedaviyi anlatması bu bölgede nadir gördüğümüz türden içtenlikteydi. Muayene ücreti bölgedeki özel hastaneler ile aynı ulaşımı kolay ve park sorunu olmayan bir konumda Bodrum için çok kıymetli bir kazanım.

2022:05:19 13:13:01
bülent özey

bülent özey

Bu gün Sinan hocamı kulak tıkanıklığı şikayeti nedeniyle ziyaret ettim. İlk olarak beni güler yüzü ile karşılayıp şikayetlerimi dinledi. Sonrasında endoskopik muayene yapacağını ve bu işlemi yaparken muayenenin her aşamasını ekrandan takip edebileceğimi söyleyerek muayeneye geçti. Muayene ve tedavi sürecini başından sonuna kadar ekrandan izledim. Bu güne kadar onlarca kbb doktoruna gittim, hiçbiri Sinan hocamın uyguladığı yöntemle muayene etmediği gibi, muayene aşamasında da açıklayıcı bilgi vermedi. Sonuç olarak dört dörtlük bir hekimle tanıştığım, muayene ve tedavi olduğum için çok memnun oldum. Tereddütsüz hocamı herkese tavsiye ediyorum.

2023:08:08 19:26:34
Demet Gunes

Demet Gunes

Sinan beye botoks için gittim ilk kez botoks yaptirdim ve çok memnun kaldım. Botoksa dair herseyi sabırla, güleryüzüyle ve samimiyetiyle bana anlattı bütün tedirginliğim gitti. Sinan bey bodrumda gidebileceginiz işinde uzman çok iyi bir doktor. Klinik tertemiz güleryüzle karşılayan ve çok guzel ilgilenen selvinaz hanım muhteşemsiniz.

2023:07:04 11:24:11
solen t

solen t

Sinan beyin çocuklarla iletişimi mükemmel. Sorunu kısa sürede çözdü. Her sorumuza ayrıntılı cevaplar aldık. İnsan sevgisi ile bu işi hakkıyla yapan doktorlar iyi ki varlar..

2023:08:17 21:13:40

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–17:00
  • Salı 09:00–17:00
  • Çarşamba 09:00–17:00
  • Perşembe 09:00–17:00
  • Cuma 09:00–17:00
  • Cumartesi 09:00–12:30
  • Pazar Kapalı

Denizli 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı