Diş Hekimi Sefa Dalbudak Özel Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 18 Yorum Ekle

Denizli Merkez Diş Hekimi Sefa Dalbudak Özel Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Yorumlar - 0

Zeki Araci

Zeki Araci

lk kez 1990 yılında kapıdan hasta olarak girdim. Yıllardır daha ne kadar iyi olunabilir diye düşünürken hep daha da ileriye daha da mükemmelliğe gitti. Her zaman dişi kurtarma üzerine bir çalışma ve çaba sarfediyor. Sağlığı hep bir bütün olarak ele alır ve size bir güven ortamı sağlar. Ne zaman korkan bir tanıdığım olsa önerdiğim ve geri teşekkür telefonları aldığım biri. Güven ortamı ve sağlık sektörünün en mükemmel hizmeti. Kliniğe ne zaman gidilse temizlik kokusu sizi karşılıyor. Herkese sunulan bireysel alan ve temiz bir tedavi. Her zaman yardımcı her zaman müthiş bir doktor ve klinik. Dışarıdan ne kadar güzelse içeriden daha da güzel. Son teknolojik lazer cihazı, cerrahi işlem olmadan implant cihazı, son nesil makineler. Standartların üstünde bir yer. Her zaman mutlu ve huzurlu ayrıldığımız bir yer. Rahatlıkla gelip tedavinizi olabilirsiniz. Yılların tecrübesi ve son nesil teknoloji birleşince mükemmellik şaşırtmıyor.Cerrahi işlemler için kullanılan oda tam bir steril alan. Kullanılan aletlerin paketlenmesi personelin güler yüzü her zaman bizde güven alanı oluşturdu. Diş hekimlerine herkes çekinerek giderken diş taşı temizletme vaktim gelse de o güzel yere gitsem dediğim bir yer. Acısız ve mükemmel bir tedavi.Binanın mimarisi bile kliniğe gitmek için bir sebep. Bir sanat eseri gibi olan binasıda Denizli’de özel bir yer. İçeri girince güzel bir karşılama çay kahve ikramı bahçe atmosferi ve o güven ortamında tedavi.Denizli de 33 yıldır takip ettıgım teknolojisi ve deneyimi ile her zaman bizden beğeni kazanan her zaman temiz güvenilir bir hekim. Her zaman kendinizi rahat ve güvende hissedebilirsiniz.Gönül rahatlığıyla tedavi olup mutlu olabilirsiniz.Sefa beye tüm kliniğe sonsuz teşekkürler

2023:11:11 16:26:39
ahmet tunc

ahmet tunc

Sefa Dalbudak klinik hekimlerinden çok memnunuz. Tesadüfen tanıdığımız Klinik hekimi Aytaç Aktaş beye çok teşekkür ederim. Benim diş çekimi ve kanal tedavilerimi yaptı, annemin de kanal tedavileri ve diş çekimlerini yapıyor. Tedavilerimiz sorunsuz oldu ve devam ediyor. Detaylarıyla anlatmaya çalışıyor, heycan ve endişeyle sürekli sorduğumuz benzer sorulara sabırla yanıt veriyor çok teşekkür ederiz, Empatik ve nazik yaklaşımıyla tedavi ve işlem esnasında samimiyeti gerçekten hissediliyor, mesela sürekli nasıl hissettiğimi soruyor, iyi olduğumu duyduktan sonra işlem sırasında hangi aşamada olduğunu anlatarak devam ediyor. hastasına mümkün olan en ağrısız şekilde ve en sorunsuz sonuçlanacak tedaviyi yapmaya çalışıyor. Buyüzden tedavi esnasında ve sonrası takibinde ilgi ve samimiyeti tartışılmaz. Annemi dişçi korkusuyla yaklaşık 15 yıldır dişçiye götürememiştik Aytaç beyi ve Sefa beyi tanıdıktan sonra artık rahat bir şekilde dişçiye gidebiliyor. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim, diş sorunlarının karşısında artık daha güçlüyüz iyi ki varsınız. Başarılarınızın devamını dilerim.

2024:01:01 15:17:56
Veli Ercan

Veli Ercan

1992 yılından bu yana tanıdığım Sefa bey tecrübeli, temizliğe ve hijyene son derece özen gösteren işini hakkıyla yapan profesyonel bir hekimdir. Ayrıca ekibi de sıcak kanlı ve güler yüzlüler. Kendinizi evinizde hissettiriyorlar. Kendim için hiç acil durum oluşmadı ancak bir arkadaşımın gece 23:30'da beni araması ve dişinin çok ağrıdığını dayanamadığını söylemesi üzerine Sefa bey ile gecenin o saatinde iletişime geçtik ve sağ olsun bizi kırmayıp gelip muayenehanesini açıp gerekli olan acil müdahaleyi yaparak arkadaşımın rahatlamasını sağlaması beni ve arkadaşımı çok mutlu etti. Ne kadar teşekkür etsek azdır. İyiki varsınız.

2023:11:11 12:54:36
emine gocen

emine gocen

Merhabalar öncelikle çok üzgünüm çünkü buradaki yorunları okuyup evime yakın olduğu için tercih ettim ama bir daha asla önünden dahi geçmeyeceğim deneyimler yaşadım.Öncelikle Sefa beyin sanırım yeni işe başlayan bir hanımefendiye ağzıma işlem yaparken tavrı kadıncağıza yanımda ‘ ıhma’ gözünü aç gözünü’ bile dedi! Ihma bizim oralarda hayvanlara kullanılır.İkinci benim için büyük sorun ATATÜRK hakkında sözleri ne siyonistliği kaldı nede İngiliz ajanlığı, yazıklar olsun! Resmen Kadir mısırlıoğlunun sözlerini taşıyor! AKP propagandası ayrı birsey iftira hakaret ayrı birseydir! Gerçekten deli gibi diş ağrım olmasa ve işin içine girmesem yok röntgendi uyuşturması yapılmasaydı orda bir dakika bile durmazdım! Ve hala neden durdum onun içinde kendime çok kızgınım resmen kanım dondu duyduklarım karsısında!Üçüncüsü de dışardaki çöp kocasını tamir edip gelip aynı önlükle benim ağzımı tedavi etmesi 🤢ve sen o sırada o adamın ellerine muhtaçsın. ve üzgünüm ama hocanın elleri titriyor!Ve dördüncüsü tam bir paraperestler! Ocak ayında iki dişime kanal tedavisi yaptırdım ve bir askeri ücret ödedim ama çöp oldu. Yapılan işlemlerine sahip çıkmadıkları gibi hem de sorunu anlamak için çektikleri film için benden 750 tl para aldılar asla helal etmiyorum. dişlerin her ikisini de kırıldığını anlayınca da ‘e dişleri çekeceğiz diyor ve ne olacak canım 2 diş değil mi nasıl olsa’ kafasında! parası surda dursun işlem sırasında benim onca çektiğim acı işlemden sonra 8 ay geçer geçer diye bekletilmem. Dişimin tekrar enfeksiyonlanması cabası. İki dişe bir askeri ücret alıp 2 dişin ikisininde çöp olmasını sağlayıp birde dişleri çekmek için ekstra ücret isteyorlar şaka gibiler! Tabiki yok artık deyip itiraz edince de tamam ücretsiz çekelim deyip durum düzeltme çabasın ama oraya onca şeyi bana yaşattıktan sonra gider miyim, asla! Öncelikle yeri, konumu klinik olarak temizliği girdiğinizde çok güzel çok etkileniyorsunuz ama işleyiş olarak sıfır her randevuma gittiğimde bir olayla karsılaştım. azı dişe kanal tedavisi için gittim! fiyatı söylüyor 2023 Ocak ayında 2500 tl dedi kanalın üstünü doldurma 980 lira! Sanki kanalı açtıracak millet sonrada açık kalacak oylece! Kuaföre gidersiniz kaş alımı ne kadar dersin sana atıyorum 100 der sende işine gelir tamam dersin oturursun ama ben tek kaşa 100 dedim ikisi 200 der aynı o hesap saçma sapan bir fiyatlandırma! sen 5000-6000 lira ödeyeceğim sanıyorsun bir hesap geliyor 8500 dolandırıcılık resmen! kusura bakmasın ama burda öyle övüldüğü gibi Sefa bey harikalar yaratmıyor düzen sadece para ve çalışanları bastırma üzerine! Ve bu yorumunda yapıp yapmama konusunda çok düşündüm ama benim canım yandı başkasının yanmasın isterim.! orda çalışan emekçiler yeni işe başlayanlar kendinizi aşağılatmayın Allah rızkınızı başka yerden illaki verir böyle insanlara taviz vermeyin! Herkese hayırlı günler!

2023:10:09 13:38:14
Nehir Mutlubaş

Nehir Mutlubaş

25 yıldan fazla Sefa bey'i tanırım tecrübesine her zaman güvenirim benimle birlikte tüm ailem ve yakın çevreminde tercihi Sefa Bey'dir geçen bunca zamana rağmen yaptığı dişlerde asla problem yaşamadım gidecek olanlara kesinlikle tavsiye ederim kendinizi kesinlikle evinizde gibi hissettiren mükemmel bi ekibi var

2023:12:21 14:22:15

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–22:00
  • Salı 09:00–22:00
  • Çarşamba 09:00–22:00
  • Perşembe 09:00–22:00
  • Cuma 09:00–22:00
  • Cumartesi 09:00–22:00
  • Pazar Kapalı

Denizli Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı