Denizli Dental Rezidans Çamlık Şubesi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 13 Yorum Ekle

Denizli Denizli Dental Rezidans Çamlık Şubesi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Yorumlar - 0

Oğuzhan MOR

Oğuzhan MOR

Öğrenciyken dişimin ağrısından duramadım gittim kanal yaptılar o kadar kötü yaptılar ki diş yerinden koptu şuan implant takacaklar doktorun adı Kübra mıydı neydi hatırlamıyorum iyice araştırıp öyle gidin ben maddi manevi yoruluyorum sizde yorulmayın saygıdeğer büyüklerim kardeşlerim dikkatinize edit:böyle bir önerme falan olmadı sağlam dişte gitti kırılma riskini söyledik demişsiniz de bu yalanı kaç gün oturup düşündünüz diş doktoru kırılma riski var ama mu demiş yani hakkaten yalancısınız

2024:01:16 20:26:34
Zuhal Şahin

Zuhal Şahin

Doktorum diş sıkma problemimden dolayı hassaslaşan dişlerime en uygun tedavi yöntemini uygulamaya çalıştı sağolsun. Genel olarak birkaç eksikliklere değinmek istiyorum. Randevu saatleri birkaç seansta başka hasta olduğu gerekçesiyle aksadı, bazı durumlarda başka doktorlar tedavime devam etti bu durum güven duygusunu sarsıyor, belki de staj için öğrenmek adına oradalardı ama bana göre profesyonelce bir davranış değildi. Bunun dışında yanında çalışan personel ya da yardımcılarına karşı hitap şekillerinin aşağılayıcı olduğunu hissediyordum bu durum da rahatsız edici . Ödeme konusunda ne zaman ödeyeceksiniz gibi bir baskı yoktu bu şekilde hem artı ben de eksi yönleri de vardı.

2023:09:21 22:48:36
Sibel Oner

Sibel Oner

Sare Nur Akbal doktorum hastaniza verdiğiniz değer, saygı, emek, hijyen ve hassasiyet için size ve ekibinize teşekkür ederim.İşinize olan bağlılığıniz, kendinizi geliştirmeniz, sabriniz takdire şayandir.Mikroskopla saatlerce verdiğiz retreament (kanal tedavisi tekrarına) verdiğiniz emek için teşekkürler .

2023:11:17 11:29:02
İbrahim İBSAR

İbrahim İBSAR

Geçen senelerde de buraya gelmiştim. İşini kaliteli yapan bir yer. Başka yerler nasıl bilemem ama burası işinde iyi. Çalışanlar güler yüzlü ve profesyonel. Diş ağrım yüzünden hiç bir şey yapamıyordum. Seçkin beyin ellerine sağlık beni bu dertten kurtardı.

2023:10:08 17:33:42
derya özel

derya özel

Diş ağrısı için gittim verilen tedavi çok iyi sonuçlandı karşılama dahil güler yüzle karşılandım memnun kaldım tavsiye edebileceğim bir klinik ve ekip

2023:11:17 11:47:24

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–20:00
  • Salı 09:00–20:00
  • Çarşamba 09:00–20:00
  • Perşembe 09:00–20:00
  • Cuma 09:00–20:00
  • Cumartesi 09:00–20:00
  • Pazar Kapalı

Denizli 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı