Jet Auto Özel Servis & Homer Servisi (Kaporta,Boya,Tamir)

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 8 Yorum Ekle

Denizli Merkezefendi Jet Auto Özel Servis & Homer Servisi (Kaporta,Boya,Tamir) Yorumlar - 0

SidekickMc

SidekickMc

Aracacimizin 3 Tasvurmasina benzer Göcük ve 2 Boyanacak yeri var. Birisi boya patlamasindan dolayi arka camurluk komple boyanacak. Ve 2. sag arka tekerin Üstü Kaportada cizik yüzünden boyanacak. Baktirdik bir fiyata anlasdik. 4 Gün sonra arabamizin disi Toz icinde geriye aldik. Aracimizi yikadik ve Kontrolden gecirdik. Göcükleri güzel bir sekilde cekilmemis. Arka Camurluk iyi Boyanmis ama Orginal halinde Takilmamis. Tekerin üstündeki cizik yer 2 kumtanesi birlikte Boyanmis. Bagaj kapaginin üstündeki Göcük , daha kötü bir sekile gelmis. Aracimizi tekrar gösterip ve Bagaj kapagi disinda öbür hatalara tamam dedik.Bagaj kapagina gelince bunun düzeltilmesini istedim cünki öncesinden olan Göcük yeri dahada uzunlamisina büyüklesmis.Kendisini Jetin sahibi olarak Tanitan genc Kadin, buranin daha iyi olmaz diye bizi o sekilde göndermek istedi. Bunu kabullenmeyince is baya bir Laf Kavgasina kadar gitti. Sunu söylemek isterim. Almanyada kaldigimiz yerde Araba satan Arkadaslarimiz var. Oraya gelen Kaportacilar bu tür Göcükleri ustaca 15 dakikada yapiyorlar ve hic birsey göremessiniz.Köse degil zor olan bir yer de degil. Bagajin üstü tam ortasi.Bu Bayan ile epey bagirismaya kadar giden bir konusma yasadik. Israrla bagajin daha iyi bir sekilde yapilamasi üzerinde kalan bu sahiz öfkeyle yüzzüklü eli ile Bagajin artik bozuk yerine el sürerek Bagayi cizdigi icin ortalik dahada isindi.Ancak 2 bir görevli Hanfendi , professionel davranip , bagajin ücretsiz tekrar düzeltilip ve komple boyanmasini Teklif etti.Biz bunu kabul ettik ama, baska müsterilerin yazdiklarini görünce aracimizi tekrar vermekten Vazgectik.Yarim yamalik is veya Toros gibi araclarinizi tamire getirmek istiyorsaniz bunda sorun yok. Iscilik anca buna yeterli.Tikirinda olan Mercedes veya daha yeni araclarinizin kücük bir yeri de olsa , buraya vermenizi Tavsi etmem.Saygilarla Iyi günler!!!

2023:08:29 10:50:47
safiye aracı

safiye aracı

kazanın üzerinden 7 ay geçti, aracım 45 gün sonra çıktı tamirden. hala sis farlarım kırık yapılmadı, bagajım düzgün kapanmıyor, park sensörü sesi gelmiyor, bagajdan kablolar sarkıyor. defalarca aradım farlar ne zaman gelecek diye, beni arayacaklarını söylediler ama dönmediler. evraklarımı da vermediler. kesinlikle memnun kalmadım. yoğun çalıştığım için tekrar aracımı götüremiyorum tamire.yağmurlu günlerde zorluk çekiyorum. ama tabiki onların umrunda değil. tavsiye etmiyorum.

2022:06:29 11:46:49
Burak Varolan

Burak Varolan

Bu hafta aracımda çizik vardı.Tanıman servis zincirinde direk boyanması gerekiyor dediler.Kendileri boya gerektirmeden aracımın çizik hasarını giderdilerKaliteli işçilik be hızlı çözüm sağladılarTeşekkür ederim, kendilerini tavsiye ederim

2021:03:18 07:38:20
suleyman ilal

suleyman ilal

Ben 2 ay önce arka tamponu değiştirdim. Bagaj kapağınıda boyattım. Aracımı ilk verdiğimde bagaj kapağı boyanmayacaktı. Çekilerek düzeltilecekti. İşlem dedikleri gibi yapilmadı. Çekerek düzelmeyecekse bana söylemeleri gerekirdi. Aracın bütün isleri bittikten sonra aracımı aldım. Daha sonra aynı işlem için iki defa daha gittim. Çünkü bagaj kapağı yüksekte kalıyordu. Yani kaporta ile aynı hizada değildi. Kontrolleri yapıldı. Bu seferde bagaj kapağı sert kapanmaya başladı. Bunun sebebini arka konsol açıldıktan sonra öğrendim. Çünkü arka konsol tam yapılmamış başka bir kaportacıya yaptırarak sorunu çözdüm. Çalışanlar güler yüzlü onlardan memnunum. Yalnız çalışanlar arasında tecrübeli bir usta yok. Yinede çok teşekkürler.

2020:10:24 08:33:58
Sezgin Ödemiş

Sezgin Ödemiş

Yılların deneyimi Mehmet bey çiğdem hanım Necati bey araba tamiri ve kaliteli hizmet konusunda en iyi şekilde yardımcı oldular kesinlikle tavsiye ederim ⭐⭐⭐⭐⭐

2021:11:17 14:04:02

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–18:30
  • Salı 08:30–18:30
  • Çarşamba 08:30–18:30
  • Perşembe 08:30–18:30
  • Cuma 08:30–18:30
  • Cumartesi 08:30–17:00
  • Pazar Kapalı

Denizli Merkezefendi 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı