Denizli Rent A Car – Denizli Araç Kiralama – Denizli Araba Kiralama – Pamukkale Rent A Car

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 10 Yorum Ekle

Denizli Denizli Rent A Car – Denizli Araç Kiralama – Denizli Araba Kiralama – Pamukkale Rent A Car Yorumlar - 0

Çağrı Arslan

Çağrı Arslan

Başka bir şehre giderken arabımızın bozulması sonucu geç bir saatte denk geldiğimiz bir işletme öncelikle 3bin lira dendi şehir dışı olduğunu söylediğimizde fiyatı 1350'e çıkarttılar yine de sorun yoktu ödemizi yapıp yola çıktık sabah vardığımızda arabanın arka lastiklerinin tamamen bitmiş olduğunu gördüm arabayı teslim ederken de bir takım sorunlar yaşadık ama en çok canımızı sıkan şey gecenin o vakti arabada çocuk varken üstelik bize o aracı kiralamalarıydı bizim kontrol etmeye vaktimiz olmadığı için bakmadık bizim de hatamız var. ama dediğim gibi araba kiralamayı düşünürseniz tekrar bir düşünün.

2023:12:05 14:22:05
Nazlı Günsu Eren

Nazlı Günsu Eren

Arkadaşlarla haftasonu planlarımızda buradan araç kiralarız Hep çok ilgili ve güvenilir hizmet aldık. Bu haftasonu da tamamen bizden kaynaklı yaşanan karışıklığı sağolsunlar çözdüler Teşekkür ederizzz

2023:10:04 16:25:12
Ebru Taş

Ebru Taş

İşletmeye gösterdikleri güler yüz ve nezaketten dolayı buradan da teşekkür etmek istiyorum çok ilgililer, isteklerinize anında cevap ve çözüm ile karşılık veriyorlar bu yüzden herkese gönülden tavsiye ediyorum işlerinde oldukça başarılılar..

2023:10:04 21:37:37
Arzu ŞAHİNER

Arzu ŞAHİNER

Bir rent a car firması için ön yargılarımızı kırdı. Güler yüzlü hizmet anlayışı için teşekkürler :)

2023:10:28 18:34:22
Sedat Demir

Sedat Demir

Denizlideki işlerim için 8 günlük araç kiralama yaptım , arkadaş tavsiyesi üzerine gittim. Çok memnun kaldım, her şeyiyle çok ilgili bir firma. Çalışanlar çok alakalı ve güler yüzlü . Veriş saatimi biraz geciktirmeme rağmen hiç bir sıkıntı yaşamadım. Çok teşekkür ederim.

2023:03:15 08:45:31

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Denizli 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı