Görüntülenme - 18 Yorum Ekle

Denizli Tepe Camping Yorumlar - 0

Ramazan BERKEBAN

Ramazan BERKEBAN

Yüksek bir konumda kamp yapmak çok güzeldi. Pamukkale traverterlerinin üzerinde bir konumda. Eylül ayının sonunda gittik. Aşağıda sıcak bunaltırken Tepe Camping alanında üşüdük. İşletme sahibi Bayram Bey ilgili ve güler yüzlü. Çadır dışında oda tipi konaklama imkanı var. Ayrıca karavan ile de gelebilirsiniz. Tuvalet,duş, elektrik ve havuzdan ücretsiz yararlanabilirsiniz.

2023:09:30 21:09:06
Öykü Torun

Öykü Torun

Kamp için inanılmaz güzel bir yer biz çadır kampı yaptık ve çok rahattık havuzu kullanmadık yol üstü geçerken uğradık çünkü ama havuzlu bir tesis ayrıca çadırda kalmak istemeyenlere mini mini odaları da var biz çok huzurlu bir akşam geçirdik yolumuz ne zaman ordan geçecek olursa çadırlı veya çadırsız uğrayacağımız tek tesis bundan sonra . Sadece kahvaltılıkların kalitesi biraz arttırılsın lütfen .. iyi çakışmalar .. Gidecek arkadaşlar için tuvalet duş elektrik herşey mevcut ve temiz 😊

2023:08:09 16:49:43
Oğuzhan AYDIN

Oğuzhan AYDIN

Aile işletmesi. Kalabalık değildi biz gittiğimizde. Sıcak kanlılar ve kendinizi sevilen akraba ziyaretine gitmiş gibi hissediyosunuz. Tuvaletler gerçekten temizdi. Havuz eğlenceliydi manzaraya karşıydı. Biz gittiğimizde köpek yavruları vardı çok sevimlilerdi. Denizlideyseniz burayı tavsiye ederim. Travertenlere 5 km mesafede.

2023:08:28 15:43:52
Erdem ÇALIŞKAN

Erdem ÇALIŞKAN

Herşeyiyle mükemmel bir kamp yaptık. Denizli de böyle güzel bir vakit geçireceğimizi hiç tahmin etmezdim. Müessesenin temizliği olsun ilgisi olsun herşey çok iyiydi. Fiyatları makul havuzu mevcut çocuk oyun alanı var. Kamp alanları ideal elektrik su duş wc tüm ihtiyaçlarınız var. Ayrıca wc ler her zaman temiz ve peçeteler sabunlar bitmeden tazeleniyor.

2023:08:29 09:51:36
Ozan Kelek

Ozan Kelek

Ben 2 yıl boyunca biri aralık ayı birisi de mart ayında 2 şer gün konaklama fırsatı buldum. Hiç bir sıkıntı yaşamadık tuvaletler kalabalık yerde olması gerektiği gibi normal. Kısacası memnun kaldık 👍

2023:10:04 08:21:08

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Denizli 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı