Willys State Camping Restaurant

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 17 Yorum Ekle

Denizli Willys State Camping Restaurant Yorumlar - 0

Sude Çalışkan

Sude Çalışkan

Kamp alanında 1 gece 2 kişi kaldık, tek çadır 500₺ ödedik. Fiyat tuzlu açıkçası. Kamp alanı, kamp alanı sayılmaz. Otoparktan bozma bir yer hemen yanı da otopark zaten. Önünde de havuz tesisi bulunuyor. Havuzda çok yüksek sesli müzik çalınıyor, gün içinde kamp alanında vakit geçirmek rahatsız edici olabilir. Duşlar ve tuvalet temizdi, elektrik de mevcut. Travertenlerin de hemen dibinde. Bu açıdan iyiydi. Gerçekten kamp yapıp keyifli vakit geçirilebilecek bir yer değil ancak bizim gibi bir gece kalıp diğer gün ayrılacaksanız tercih edebilirsiniz. Bir daha gelirsem tercih etmem.

2023:07:31 13:11:36
Çiler Öztürkler

Çiler Öztürkler

Kamp alnından ziyade küçük güvenli bir park alanı. Yanda dışarıya açık ücretli bir aquapark olduğundan gün içinde gürültülü olabiliyor. Tuvalet ve duşlar kamp alanlarında önceden hiç görmediğim kadar temiz ve bakımlı. Gün içinde temizliği yapılıyor. Kendi restoranı var. Personel ilgili. En büyük avantajı Pamukkale merkezde olması. Sabah sıcak hava balonlarının sesine uyanıyorsunuz. Karşınızda Pamukkale. Pamukkale’inin eteğinde bulunan belediye parkına bayıldım. Uzun vadeli dinlenme amaçlı kamp için uygun değil ancak Pamukkale’yi görmek ise amaç 1-2 gece karavanınızla rahat konaklayabileceğiniz bir alan.

2023:08:22 15:47:58
Mukaddes Çınar

Mukaddes Çınar

Pamukkale'nin tam karşısında olması gerçekten çok hoş ve yemekleri lezzetli.Çalışanları güler yüzlü ve hemen hemen her konuda size yardımcı olabilirler.Kullanılan malzemeler tazeydi ve iyi bir sunumu vardı.Turşu ve zeytin gibi şeyleri işletme kendisi yapıyormuş o yüzden çok güzeldi tatları.İçerisinde çocukların oynayabileceği küçük bir oyun alanı var,siz yemek yerken çocuklarıniz da orada eğlenebilir.Aynı zamanda sıcak hava balonu turu, paraşüt turu vs. konularda da yardımcı oluyorlar.Burada keyifli vakit geçireceğinize inanıyorum çünkü biz çok keyifli vakit geçirdik☺️TEŞEKKÜR EDERİZZZZ🫶

2023:10:23 12:49:05
Ülüve Atasoy

Ülüve Atasoy

Otel ve restoran olarak hizmet veren işletmeye günübirlik uğrayıp bir gece kamp yaptık. Personel oldukça ilgili ve güleryüzlü. Her konuda yardımcı oluyorlar. İşletme Pamukkale’inin tam karşısında bulunuyor. Sabah kahvaltıyı travertenlere karşı yapmak oldukça hoş bir deneyimdi. Restoranın fiyat / performans dengesi negatif. Onun dışında başarılı bir işletme. Bahçesi karavanların uğrak yeri, çadır için de yeterli ve ferah alanları mevcut.

2023:08:09 19:19:13
Heja Aldur

Heja Aldur

Karavan park etme yeri Pamukkale traverenlerinin dibinde;50m. Duslar ve tuvaletler cok iyi.Kahvalti adina; hazir bal tereyag geliyor; pahali; ve kazik.Yeme icmek icin tavsiye etmiyoruz; camping icin mukemmel.

2023:08:04 12:34:29

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Denizli 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı