Görüntülenme - 13 Yorum Ekle

Tuğba | Çorum Cadde

Tuğba | Çorum Cadde, Çorum şehrinde bulunan bir giyim mağazasıdır. Mağaza, genç ve modern giyim tarzını benimseyen müşterilere hitap etmektedir.

Tarihçe

Tuğba | Çorum Cadde, 2010 yılında açılmış olup, o günden bu yana müşterilerine kaliteli ve trend giyim ürünleri sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Mağazamızda geniş bir fiyat aralığı bulunmaktadır, böylece her bütçeye uygun ürünler bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Genç ve modern giyim tarzına uygun ürünler
  • Çeşitli fiyat aralıklarında ürün seçenekleri
  • Kaliteli ve dayanıklı malzemelerden üretilmiş giyim ürünleri
Tuğba | Çorum Cadde, genç ve modern giyim tarzını benimseyen müşteriler için ideal bir alışveriş noktasıdır. Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunarak müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çorum Merkez Tuğba | Çorum Cadde Yorumlar - 1

user270494

Çorum Tuğba mağazasından aldığım ürünlerden çok memnun kaldım. Çalışanlar çok ilgili ve yardımseverdi. Mağaza düzeni de oldukça güzeldi. Kesinlikle tekrar alışveriş yapacağım bir mağaza.

21 Ağustos 2024
Turkish Woman

Turkish Woman

Arkadaşlar Tuğba mağazalarında iade kabul edilmiyor ve bu konuda bilgilendirme yapılmadı, kasanın oraya küçük bir yazıyla yazmışlar sadece.Tuğba giyim Çorum AHL Park mağazasından aldığım ceketi hiç kullanmadım ve iade etmek istedim bana mağaza kuralları gereği iade alınmadığı tüm Tuğba mağazalarında bu durumun geçerli olduğu söylendi.Ürünü alırken asla böyle bir bilgilendirme yapılmamıştı.Böyle bir durum tüketici haklarına aykırı. Şikayet edeceğim. Alırken her şey çok güzel ama işler iadeye gelince her şey değişiyor. Bu mağazaya bu kadar para dökmeye gerek yok dolapta bir sürü ikinci el Tuğba ürünü satılıyor çeyreği fiyatına, ordan almanızı tavsiye ederimBu durumu anlatmak için müşteri hizmetlerini aradım 20 dakikadır ilk sıradayım ama telefonu kimse açmıyor. Gerçekten tam bir hayal kırıklığı. Böyle pahalı bir mağazada böyle bir rezalet yaşadığıma inanamıyorum, bir daha asla alışveriş yapmayacağım

2022:10:29 14:14:26
Rabia Yurduseven

Rabia Yurduseven

ürünü satana kadar çalışanlar gayet ilgili fakat aldıktan sonra en ufak bi sıkıntı da yüzünüze bakmıyorlar. birbirlerine atıyorlar sürekli. hatta boyu yapılması için bir gün sonra teslim almaya gittiğim mantonun ufak bi söküğünü gösterdim terziye yollansin diye muhatap bulamadim hepsi birbirine atıyor. eve gidip getirsem hadi siz yaptınız diyebilir ama sonucta ürünü daha eve bile götürmemişim ama henüz mağazadan çıkmayan ürüne bile sahip çıkmıyorlar. üstelik fiyatları bu kadar pahalı bir markanın bunu yapması daha kabul edilemez bence

2019:03:05 16:27:55
Ozlem

Ozlem

Çalışanlara degisim icin gittigmizde ilgili davranmadilar. Degisimi yapmak istemiyo gibi davrandilar. Tavirlarinin hic de hos olmadığını soyledigimde daha ilgili davrandilar. Daha da gitmem net!

2021:08:24 19:27:03
Abdul Baki Yılmaz

Abdul Baki Yılmaz

Şişme yelek aldim icinin elyafi hiciyi çıkmadı erkek reyonundan buluz aldim boyasi akti renkler bibirine karisti hic memnun kaldim fiyatida yuksek olmasına ragmen

2021:11:05 11:56:44
Zehra Cosgun

Zehra Cosgun

Kardeşimin nişanı için abiye aldık kuyruk altı yırtık abiyeyi 1200 liraya aldık başörtüsü yapıldıktan sonra farkına vardık cikaramadik elbiseyi o gece yırtık elbiseyle nişanı yaptık ertesi gün götürdük aldılar bin afra tafrayla fabrikaya gönderdik dediler 2.5 ay oldu hala haber yok elbiseden 2 kere gittik sorduk biz görüşelim haber vercezaman dediler arayan soran da yok artık tüketici haklarına basvurcam verdiğin paraya mi yanarsın rezil olduğuna mi asla sizden alışveriş yapmam artık rezil bir firmasiniz insan yerine koyup ilgilenmiyorsunuz bile

2018:11:13 19:50:49

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:30–19:30
  • Salı 09:30–19:30
  • Çarşamba 09:30–19:30
  • Perşembe 09:30–19:30
  • Cuma 09:30–19:30
  • Cumartesi 09:30–19:30
  • Pazar 10:30–19:00

Çorum Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı